100 малки "абитуриенти" получиха виртуални поздрави

3
ДГ "Слънце" в Русе изпрати своите възпитаници с онлайн послание към всеки
ДГ "Слънце" в Русе изпрати своите възпитаници с онлайн послание към всеки Видео: Русе Медиа

В навечерието на Деня на детето малките абитуриенти от детска градина „Слънце“ в Русе, получиха най-вълнуващото си изпращане пред прага на училището.

Учителите на четирите подготвителни групи и ръководството на детската градина инициираха нетрадиционно виртуално послание към всеки един от близо стоте бъдещи първокласници, предава Русе Медиа. В предварително подготвените през последната седмица клипове са включени най-запомнящите се моменти от живота на децата в детската градина през последните четири години. Не са пропуснати празничните, творческите, но и комичните мигове.

Специално място е отделено и на нетрадиционното „отсъствие“ на децата от детската градина през последните почти три месеца, когато те си стояха и твориха заедно с родителите си от вкъщи. И всичко това е съчетано с много анимация, забава и настроение. Една от групите с учители Марина Матинска и Ванче Енчева дори организира виртуално изпълнение на песента „Заедно“ – заедно с Орлин Павлов

Всички тези креативни изненади родителите и децата могат да открият на сайта на детската градина https://cdg-slance.com

От екипа на ДГ „Слънце“ в Русе са подготвили и специално празнично послание към децата по случай Международния ден на детето – Първи юни:

Скъпи деца, с усмивка и обич ние, вашите учители от ДГ „Слънце“ Ви поздравяваме по повод най-слънчевия празник в годината – Международния ден на детето – 1 юни!

Желаем Ви да бъдете здрави, енергични, любопитни и непрестанно да откривате вълшебствата на живота и света около вас! От сърце Ви пожелаваме – да изживеете детството си безгрижно, с весели игри и добри приятели! Бъдете обичани и безкрайно щастливи, защото всеки ден е Ден на детето!

На този хубав празник ние, вашите учители си пожелаваме, приказното приключение „Детска градина“, изпълнено с игри, приятели, веселие и смях – да продължи – заедно с вас – до безкрайност…

На тези от вас, за които приключението „Детска градина“ завършва, за да започне още по-голямото „Училище“, Ви пожелаваме да запазите звънкия си смях и любознателния блясък в очите, колкото можете по-дълго, за да продължите да дарявате родителите си с щастие!

Вашите учители много Ви обичат и са Ви подготвили изненада за края на учебната година, която нямаше как да отпразнуваме заедно, но ще я усетите заедно…

Ние Ви изпращаме с увереност, че ще бъдете много добри ученици, смели мечтатели и достойни хора.

А на Ваше място очакваме в слънчевата ни градина малките деца, за които да започне приказното приключение, наречено детска градинаСлънце“!

Честит празник!“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари