10 месеца затвор за дрогирания шофьор, вилнял пред КАТ Пловдив

0
В хода на делото стана ясно че мъжът има общо 110 наказания за 21 години - 63 акта и 47 фиша
В хода на делото стана ясно че мъжът има общо 110 наказания за 21 години - 63 акта и 47 фиша Снимка: БНТ / РТВЦ-Пловдив стоп кадър

В хода на делото стана ясно че мъжът има общо 110 наказания за 21 години - 63 акта и 47 фиша

Александър Паталенски, който на втори август тази година вилня с автомобила си на паркинга пред КАТ-Пловдив ще лежи 10 месеца в затвора при първоначален общ режим, съобщава БНТ.

49-годишният компютърен специалист ще остане без шофьорска книжка в следващите 20 месеца. Наказанието е наложено след споразумение с прокуратурата, одобрено от районния съд в Пловдив.

Паталенски имаше три повдигнати обвинения – за шофиране след употреба на амфетамини, противозаконно препречване на полицейски патрул и извършване на непристойни действия.

Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Дрогираният шофьор бе заловен на 2 август следобед, когато се опита да избяга от полицейска проверка. Тогава той се блъсна в бетонна саксия пред КАТ - Пловдив, а полицаите го извадиха от колата, след като счупиха страничното стъкло.

В хода на делото стана ясно че той има общо 110 наказания за 21 години - 63 акта и 47 фиша. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    88
    Ако това беше в щатите, щяха да го разцепят тоя бастун!
  • 1
    1
    Казанската Афера
    Боклук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари