10-годишно момче си спретна гонка с полицията в Мичиган

0
Момчето откраднало джипа на майка си и потеглило по магистралата
Момчето откраднало джипа на майка си и потеглило по магистралата

Момчето откраднало джипа на майка си и потеглило по магистралата

10-годишно момче стана герой на полицейско преследване в щата Мичиган, след като открадна автомобила на своята майка и се отправи по магистралата. Видеозаписи от това събитие бяха излъчени по телевизията, като се вижда как момчето преминава през разделителната и аварийната лента, пренебрегвайки полицейските автомобили, които го преследват.

След краткото преследване момчето се отклонява от пътя и удря неравност, като спира автомобила. То бе задържано от полицията преди да се измъкне и да се скрие в гората. От полицията съобщиха, че получили над 20 обаждания на телефон 911 от загрижени граждани, които свидетелстваха за опасно шофиране от страна на малолетен шофьор по магистралата.

Момчето обяснило, че взело автомобила, за да отиде да види майка си в Детройт. В резултат на незаконното шофиране, бягството, укриването от полицията, нападението, съпротивата и възпрепятстването на органите на реда, момчето вече е получило обвинение. Въпреки всичко тази история има щастлив край, тъй като нито малолетният шофьор, нито някой друг е пострадал.

"Случаите, в които деца извършват нарушения и предизвикват инциденти, стават все по-чести. Тези деца представляват опасност както за себе си, така и за другите на пътя. Родителите трябва да бъдат изключително внимателни и да наблюдават внимателно децата си, за да предотвратят подобни ситуации. Шофьорите също трябва да бъдат внимателни един към друг, за да предотвратят подобни инциденти. Ако забележите необичайно поведение от страна на дете или тийнейджър водач, незабавно съобщете на полицията", коментираха от полицията в Мичиган.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари