10 дни Ивелин спи срещу собствения си дом

0
Множество странни факти има около изчезването на 20-годишния младеж
Множество странни факти има около изчезването на 20-годишния младеж

Ивелин Узунов, който бе в пълна неизвестност в продължение на 10 денонощия, през цялото това време е обикалял села в района и е спял в изоставена плевня в село Пещера с изглед към родната му къща в село Смилян, докато в същото време го издирваха стотици хора.

Множество странни факти има около изчезването на 20-годишния младеж, които сочат към това, че той самият е решил да избяга от вкъщи заради някакви лични проблеми, а не се е загубил, както твърди пред семейството си и пред разследващите, пише 168 часа.

Точно четири сигнала за 4 места, на които Ивелин е бил засичан, бяха подадени от случайни хора, докато той бе в неизвестност. Освен в селата Турян, Пещера и Чокманово, на 9 май той бе забелязан и в Смолян край "Бункера" - знаково място за града, на което пътят се разклонява за десетките села от Арденското корито.

Една от жените, която имаше съмнения, че го е видяла, разказа, че младежът бил замислен, но не молел никого за помощ, а бързал в неясна посока.
Съмненията за отвличане бяха отхвърлени още в третия ден от изчезването му, тъй като Ивелин бе засечен в горския район на с. Турян от фотокапан за мечки.
"Тате, загубих се в гората и не съм бягал от вкъщи. Не знаех как да се прибера и се лутах, извинявай. Не съм срещал никакви хора, нямаше кого да помоля за помощ. Бях само в гората, не помня да съм бил в населени места."

Така Ивелин обяснил своето изчезване на баща си веднага след като двамата се видели на 14 май, са научили "168 часа" от близки на семейството. Същото момчето разказал и на полицията.

В издирването му се включиха над 100 души от МВР, Гранична полиция и доброволци. Част от хората, които участваха в търсенето на младежа, се съмняват в неговата версия поради несъответствия с доказаните факти. Те не изключват възможността момчето да го е направило с цел да привлече внимание към себе си.

Ивелин обаче упорито твърди, че не е виждал никакви хора и е нямало кого да помоли за помощ, за да се прибере. По думите на близки на момчето то не познавало района и версията, че се е загубило, е възможна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари