1 милион километра без ремонт

0

"Фабиата" е произведена през 2003 година и е оборудвана с един от най-здравите мотори на VAG.

Босненски таксиметров шофьор навъртя 1 000 000 км със своята Skoda Fabia без да му се наложи да плаща за нито една сериозна поправка по колата, съобщават от местното представителство на чешката марка. Мирсад Чосич обслужвал автомобила само във фирмения сервиз, но поддръжката се изчерпвала в смяна на консумативи, пише Факти.бг.

"Фабиата" е произведена през 2003 г. и е оборудвана с един от най-здравите мотори на VAG. Атмосферният 1.9-литров SDI развива едва 64 к.с. и 125 Нм, но за сметка на това разполага с огромен ресурс.

Босненският вносител на Skoda, естествено, е предоволен от новината за рекордния пробег на таксиметровата Fabia. От представителството са решили да наградят Мирсад за постижението, а първата им работа била да сменят безплатно километража, който престанал да отчита след превъртането на 1 млн. км.

Чосич получил също часовник, но най-големият подарък бил отстъпка от 5 000 босненски конвертируеми марки (€2 556) от цената на нова Fabia. Таксиметровият шофьор обаче отклонил предложението за сметка на безплатно обслужване на старата му кола през следващите 12 месеца.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари