Започва футболен турнир в памет на Венци от Русе

1

В състезанието ще участват 8 детски отбора

Northern Star Football Cup /Футболен турнир "Северна звезда"/ стартира този петък, 3 май. Футболният турнир в памет на Венци ще събере осем прекрасни детски отбора, които ще влязат в жестока битка за първото място.

В група А ще се подвизават отборите на Дунав, Левски, Бурсаспор и румънския Прогресул. В група B са тимовете на FCSB, Лудогорец, Септември София и Локомотив ГО. Тази фаза на турнира ще се игра на 3 и 4 май, а полуфиналите, финалите и мачовете за 3, 5 и седмо място ще се проведат на 4 и 5 май на стадион Дунав в Русе.

Общо 8 срещи е предвидил първият ден на надпреварата:

09:00 Дунав - Прогресул

09:00 Левски - Бурсаспор

11:00 FCSB - Локомотив ГО

11:00 Лудогорец - Септември

14:00 Прогресул - Левски

16:00 Бурсаспор - Дунав

18:00 Септември - FCSB

18:00 Локомотив ГО - Лудогорец

Всички срещи се провеждат на основния терен на стадион "Дунав". Надпреварата се провежда под егидата на ФК Дунав и Община Русе.

Припомняме, че малкият Венци загина, покосен от мълния, на 30 август 2023 година на стадион "Дунав" в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Ясно и точно
    Има правила.Те спазени ли са и ако не,защо не?
  • 1
    3
    към 2-ри
    Така де,така прав си,изпреварващо или забавящо действие е имало,все тая? Имало ли е или е нямало? Тез сме ги чували.Питаме ако е нямало,защо е нямало? Ако е имало вече в Русе ще те питат,защо е имало? Какво е било вдъщност? Асоциация,диасоцисция.Кое е и какво не е? Ослушване има ли,няма? Значи има ли ослушване с "изпреварващо действие" или има "ослушване със забавящо действие"? Май,май,нищо е нямало? Да разлистим НК. Оправдания тука няма.Един път едно,после друго? На мои роднини децата също ходвт там.....и на половината град.Забавени,изпреварени и затлачени низ от предшестващи събития има,действия или бездействия? Чакаме прокуратурата да установи.
  • 4
    2
    !@#$
    Няма надеждна гръмозащита за площ като стадион! Тия с "изпреварващото действие" е маркетовинг трик. Мълния може да ти излезе от контакта в спалнята, да обиколи около носа ти в хола и да изчезне. Или да ти взриви жилището. Футболисти умират от гръм и в Африка, и Англия, и в латинска Америка.
  • 0
    1
    Най Прозззтият пита Все Пак
    На съоръжението защо е нямало гръмоотвод? Кой подписа обекта да влезе в експлоатация и е бил приет законно съгласно нормативната наредба или инструкции за съоръжения от тизи тип. Този или тези представители на комисия или агенция ако не са имали желание да подпишат и въпреки това са подписали дали им е оказван натиск? Административен от институция,физ.лице или юридическо лице? Последно имало ли е или е нямало гръмоотвод / ди /? Затаява ли се истина по обективноста и прозрачноста на едно проучване,разследване? Кой тогава е бил кмет и информиран ли е бил за обект приет,обект от обществено значение? Кой и защо е игнорирал основни мерки за безопасност при приемане на съоръжението в експлоатация и провеждане на мероприятия в специфични метереологични условия? Става дума за малолетни и непълнолетни? Има ли лица допуснали виновно в следствие на безотговорни действия да се стигне до всички причинно следствени връзки довели до тази трагедия неизмерима? Налице ли са данни и обстоятелства,факти,индикации за състав на престъпление,а именно престъпно бездействие и безотговорност,както и пренебрегване на задължения във връзка с действия прилагане на които да е плод на професионално занятие,труд,експертна оценка,експертиза позволяваща въвеждане в експлоатация в качеството на професионално експертно мнение,качествата за което се легитимират пред закона и общественоста чрез диплома или документ или сертификат за придобитите умения които се прилагат чрез труд и занятие професионално на съответното компетентно физическо или юридическо лице? При всичко това да са издадени от легитимни юридически лица,университети,школи,курсове,повишаване на квалификация и същата да е защитена пред официална законна българска комисия,изпитващи? Как ще я караме в тази държава,другари и другарки,кооператори,селяни и селски труженици? - Граждани !! ????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари