Неадекватно шофиране на автобус №30 в Русе предизвика тревога сред пътниците

3
Шофьорът удря такси и кола
Шофьорът удря такси и кола Снимка: Dunavmost / архив

Шофьорът удря такси и кола

Неадекватно шофиране на автобус №30 в Русе предизвика тревога сред пътниците.

Вчера следобед, около 16:10 часа, се е разиграла неприятна случка с автобус 30, тръгващ от Рига в Русе. Според очевидци, шофьорът на автобуса е демонстрирал неадекватно поведение по време на шофиране, като е блъснал два автомобила - такси и кола, намиращи се в задръстване на жп прелез.

Руслана Любенова, очевидец на случката, споделя в групата "Лошите шофьори на Русе" във Facebook: "Не знам дали тук е мястото за този пост. Случката е от преди малко 30 автобусна линия, тръгваща 16:10 от Рига. Поведението на шофьора видимо е неадекватно... на прелеза беше спусната бариера и имаше както винаги задръстване. Шофьорът на автобуса се блъсна веднъж в такси странично и веднъж на зад в друга кола. Автобуса беше пълен с възрастни хора, малки деца, бременни жени. Този човек определено не е за тази процесия. Да се надяваме да няма други подобни случаи. Подаден е сигнал на телефон 112. Опитвам многократно да се свържа със самата фирма от както се е случило това, не си дигат телефоните, нито в сайта като пиша оплакване го приемат."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Alèx
    Могат ли от КАТ да ми обяснят каво прави тук автобус с турска регистрац ия, превозващ хора от МЕТРО? В ЕС при престой повече от 6 месеца трябва смяна/задължително/ на книжката и регистрацията! Но на държава, членка на ЕС! Кои бандити от ДПС покровителстват това нещо?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари