Зеленски: Мирните преговори са само думи, нищо конкретно!

3
Няма да дадем нищо. Ще се борим за всеки метър от нашата територия, добави украинският президент
Няма да дадем нищо. Ще се борим за всеки метър от нашата територия, добави украинският президент

Украинската армия се готви за засилени бомбардировки от страна на Русия в източния регион Донбас

В традиционното си среднощно обръщение президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че към момента мирните преговори са "само думи, нищо конкретно", предаде ВВС, цитиран от БГНЕС.

Украинската армия се готви за засилени бомбардировки от страна на Русия в отцепническия регион в източната част на страната Донбас. По-рано член на украинския преговорен екип заяви, че е "оптимист" след вчерашните мирни преговори с Русия в Истанбул. По време на преговорите член на руската делегация съобщи, че Москва "радикално" ще намали атаките си около столицата Киев и северния град Чернигов.

Украйна предложи план, според който на нейна територия няма да има чужди военни бази, и тя няма да кандидатства за членство в НАТО.

„Не вярваме на никого, нито на една красива фраза“, каза Зеленски по повод слуховете за изтегляне на руската армия. Руските войски се прегрупират, за да нанесат удари по източния регион на Донбас, допълни президентът.

"Няма да дадем нищо. Ще се борим за всеки метър от нашата територия", добави той. Всяко отстъпление на руските сили е „резултат от работата на нашата отбрана“, каза още президентът и допълни, че "като център на глобалната борба за свобода, Украйна има право да изисква оръжия от международната общност, включително танкове, самолети, артилерийски системи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Нели КОЛЕВА
    Зе започна да се държи маниакално.Говори по няколко пъти на ден -не вярвам на никого,но ме снабдявайте с оръжие.Вие сте ми задължени!Странно е,че не иска толкова настойчиво хуманитарна помощ!Когато не вярвам на някого не искам нищо от него,дори не му говоря.Какво иска наистина този човек?
  • 0
    2
    До 123
    Какви фашисти те гонят пък тебе? Намали малко гледането на руска пропаганда
  • 4
    1
    123
    събужда се този боклук на боклуците и започва да облъчва все нови и нови държави. давайте това, дайте онова, трябва това, боря се тука.... Никой не може да провери нито една негова думичка. Може да стоят с автомати към него насочени и да го притискат фашистите. Никой идея си няма какво се случва там и колко точно се "борят". Обаче всеки ден се иска, иска, настоява, настоява още от рано сутринта. Имаше някакво въздействие в началото и всички глупаци се хвърляха да му дават подаяния но това вече утихва, на хората им писна от този измислен комедиант.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари