Ванга: Мир ще има, когато падне Дамаск

0
От Русия ще дойде мъж, който ще спаси света
От Русия ще дойде мъж, който ще спаси света

Руското издание Pravda.ru разказва за пророчествата на нашата баба Ванга.

Те са предадени на изданието от българина Димитър Гачев. Той твърди, че когато ливански журналист я попитал, кога ще има мир, тя му отговорила: "Когато падне Дамаск. Или както било казано в библията: Денят ще дойде, когато в Дамаск камък върху камък не остане".

Но Сирия още не е паднала”, добавила Ванга.

После пророчицата заявила: “Русия никога няма да отстъпи от България. Турция, Гърция не са ни интересни. На нас ни трябва само Русия и именно от нея скоро ще дойде мъж, който ще спаси всички нас. Всички ще спаси - Русия е държава-майка”.

Според Гачев, Ванга била казало точно това. По някакво странно съвпадение, то повтаря мот-а-мот руската официална идеология. Така, че това “пророчество” е много удобно за Москва.

Затова и се публикува сега.

Другото много удобно пророчество, което цитира Pravda.ru е това, че “към 2016 година Европа ще опустее”. Как ще стане това - Гачев не обяснява.

Изданието напомня и пророчеството на одеския архимандрит Йона. “Русия никой няма да нападне, Америка - също. Войната ще започне от малка страна, разтърсена от вътрешни сътресения. В този конфликт ще се включат Русия и Съединените щати и така ще започне Третата световна война. Това ще стане година след като умра”, казал Йона.

И ето - той почина в 2012 година, на другата година започна Евромайдана в Украйна, пресмята удобно Pravda.ru.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари