ЦСКА 1948 привлече талантлив вратар от Русе

1
Младият страж е роден през 2007 година и досега беше част от отбора на Дунав
Младият страж е роден през 2007 година и досега беше част от отбора на Дунав

Младият страж е роден през 2007 година и досега беше част от отбора на Дунав

Отборът на ЦСКА 1948 продължава събирането на таланти от цялата страна за школата си. Днес от клуба се похвалиха, че са привлекли Преслав Калбанов, който трябва да пази на вратата на отбора U17.

Младият страж е роден през 2007 г. и досега беше част от отбора на Дунав (Русе). Той е от вратарско потекло, тъй като и баща му Денислав Калбанов е бил под рамката на Дунав (Рс) във всички нива на българския футбол повече от 12 години.

Преслав вече тренира със съотборниците си в армейския тим, воден от старши треньора Николай Панайотов. Калбанов е с добър рефлекс и притежава завидна пъргавост под рамката. Неговият модел са подражание в световен мащаб е вратарят на Тотнъм Юго Лорис. Даниел Наумов пък е идолът му, като младежът внимателно следи изявите на капитана на ЦСКА 1948 и се старае да попива от всеки негов мач.

Преслав заяви, че е впечатлен от обстановката и организацията в клуба, като подчерта, че съставът до 17 години определено притежава много качествени играчи. Вратарят е убеден, че "армейците" ще изпълнят целта си – влизане в Елитната група U17.

Те опитаха да го постигнат и през изминалия сезон, но във финалния бараж в Зона София бяха победени с 2:0 от Левски-Раковски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Да на спорта
    Браво! Успех на момчето! Страхотен треньор е г-н Калбанов!
  • 3
    2
    Гошо куче лошо
    Браво на момчето! Баща му е страхотен треньор. Стискаме палци да върви нагоре.
  • 4
    1
    Жалко за резачето
    Горкият! Защо се заробва да ходи от малък при "еничерите", втория отбор на Думуз бей? Ама те и Дунаф са му сателитче де.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари