The Independent: Баба Ванга е предсказала за „Ислямска държава“

0
Баба Ванга е предупредила, че мюсюлманите ще нахлуят в Европа по време на „огромна мюсюлманска война“
Баба Ванга е предупредила, че мюсюлманите ще нахлуят в Европа по време на „огромна мюсюлманска война“

Името на български мистик се превърна в сензация, тъй като се предполага, че преди десетилетия тя е предсказала подема на „Ислямска държава“, пише вестник The Independent, цитиран от "Фокус".

Твърди се, че незрящата баба Ванга е предупредила, че мюсюлманите ще нахлуят в Европа по време на „огромна мюсюлманска война“, която ще завърши с установяването на „ислямски халифат“ около 2043 година, а центърът му ще бъде Рим.

Пророчеството й насърчи конспиративните теоретици да го разтълкуват като предсказание за въздигането на „Ислямска държава“.

Твърди се, че след преживян инцидент в детството баба Ванга започва да вижда бъдещето и да лекува хора. Тя е била посещавана от българския цар Борис Трети по време на Втората световна война.

По-късно служи като съветник на лидерите на Българската комунистическа партия. Има теории, според които тя е използвала информация на българските тайни служби, за да спечели доверието на посетителите си, сред които е имало много чужденци и местни политици.

Едно от най-известните предсказания на Баба Ванга е, че 44-ият президент на САЩ ще бъде афроамериканец и че той ще бъде „последният президент на САЩ“.

Малко преди смъртта си баба Ванга е предсказала, че сляпо 10-годишно момиче от Франция ще наследи дарбата й и скоро светът ще чуе за него.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари