Политици заляха мрежата с коледни пожелания и семейни снимки

0
Какво ни пожелаха те
Какво ни пожелаха те Видео: NOVA

Какво ни пожелаха те

Обръщения, картички, постове във Фейсбук и специално направени видеа и снимки от трапезата. Политиците избраха различни начини, за да поздравят за светлия празник, обобщи NOVA.

Част от тях показаха как правят содената питка собственоръчно, други споделиха най-съкровени моменти с цялото си семейство. А в призива и посланията си се доближиха – на първо място единство.

В коледната нощ министър-председателят Николай Денков направи специално видео обръщение към българите.

"Коледа е празник на семейството, обичта и радостта. На този светъл ден може да направим и нещо повече - да бъдем заедно и да преодолеем различията си. Да бъдем хора със собствено мнение, но и да се грижим един за друг", посочи премиерът.

Президентът Румен Радев честити в страницата си във Фейсбук. Той пожела на българите крепко здраве, духовни сили и сърдечна радост.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с кратко и ясно пожелание във Фейсбук - 2024 година да бъде стабилна и сигурна за България.

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков честити Коледа със семейна снимка от празничната трапеза. Кадърът е направен в Канада, а на него е заедно с майка си, жена си и трите им дъщери.

Председателят на БСП Корнелия Нинова също сподели празничната трапеза, но с видео пожелание. По-рано пусна и снимка как лично приготвя содената питка.

Рождество Христово честити и лидера на Възраждане Костадин Костадинов.

Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски изпрати коледна картичка. Пожеланието е за здраве мир и благоденствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Re:Re
    Дреме ми на сливата за този и неговата.
  • -2
    2
    Re
    Точно на теб ще ти сподели снимка,кавал.
  • 4
    1
    Русенка
    Чакаме на кметът семейната снимка от празника. Със съпругата снимка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари