Непоказвани снимки на закланата Никол

1

Кървавото, непобиращо човешкото съзнание убийство на 11-годишната Никол всъщност е втори удар за нейната майка в много кратък срок. 

Оставете ме да я погреба, не съм в състояние да кажа нито дума повече – сега!”, каза Мими Ставрева.

Тя работи като маникюрист в студио за красота на бургаската улица „Булаир” 12. Мими е била разделена със своя съпруг Любомир Йончев, от когото е малката Никол, пише Флагман. Любомир Йончев се е преместил в Лондон след раздялата им, където намира нова любов. На 7-ми юли той подписва официално брак с красивата млада казахстанка Юлия.

Малката Никол не е била игнорирана от празника на баща си и е била поканена на тържеството. Според техни близки момиченцето било щастливо и се отнасяло съвсем нормално към мащеха си. Даже двете са си направили и фотосесия след празненството.  

Вчера Любомир Йончев е написал на стената си във фейсбук:  „Сладката ми Никол си отиде”, под който статус има многобройни съболезнования от негови приятели. Неговата нова съпруга Юлия също е сложила черна лента и свещи на своя профил във фейсбук, засвидетелствайки съпричастност към мъката на своя любим.

Любо обожаваше Никол и тя се чувстваше винаги специално дете – от нищо не е лишавана. Убедена съм обаче, че баща й е липсвал в дома, затова е водела този двойнствен живот, за който сега говорят от прокуратурата. Възможно е и много да е страдала заради раздялата на нейните родители", каза близка на семейството.

Никол Йончева беше заклана от 15-годишния Иван Иванов в неделя около 17:20 ч. в асансьора на бл. 108 в жк „Меден рудник”. Според все още непотвърдени от прокуратурата данни двамата с Иван смятали да се качат на покрива на този блок, за да пушат наргиле.

Иван Иванов е ученик в СУ „Петко Росен” в жк „Меден рудник”. Двамата са се видели за втори път в неделя, запознавайки се във фейсбук седмица-две по-рано. Самият той не живее в този блок. Не е ясно какво ги е накарало да търсят подходящо място извън своите домове за подобно занятие.

 Убиецът е заявил, че са се скарали, защото не можели да се разберат къде точно да запалят ориенталската лула.

Междувременно стана ясно, че окръжните магистрати в Бургас са решили да оставят осмокласника Иван Иванов, обвинен в убийството на 11-годишната Никол, в ареста.

На 15-ти септември Никол трябваше да бъде петокласничка в училище „П.Р. Славейков” в центъра на Бургас.

Утре в 11 часа е погребението й..

Майката категорично отказва да разкрие повече подробности около трагедията.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари