LED лампи осветиха пътя към село Сандрово

6

С новоизграденото осветление ще се подобри пътната безопасност в един от ключовите участъци на територията на общината

Нови стълбове с LED осветителни тела бяха изградени по протежение на входния път към село Сандрово от разклона за пътя Русе - Силистра.

Средствата са от бюджета на Община Русе в изпълнение на капиталовата програма за тази година.

С новоизграденото осветление ще се подобри пътната безопасност в един от ключовите участъци на територията на общината, който не бе осветен от години и на който често се случваха катастрофи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ...
    Кой ли местен политик наскоро си е купил къща там? Щото осветени пътища, хубаво. Искам ги навсякъде, но просто малко ми бяга логиката, след като до разклона на селото пътят Русе - Силистра не е осветен, как ще стигат шофьорите дотам. Па и тези лампи, тока им кой ще го плаща? Едва ли са им сложили 10 ватови крушки.
  • 2
    2
    А дано де.
    С нетърпение очакваме осветяването на пътя Русе-село Нисово, и по-специално на една от улиците на селото, където видната Екс ЕКО селянка живее в мир и разбирателство и с повече любов от Кекс майстора на хилядолетието за града. Горчиво за младите, и да е плододатна за плодовитият кекс майстор. Арабска солидарност към арабчето.
  • 8
    1
    Завистлив
    Сандровчани случиха на кмет, не като нас, русенците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари