Лечител цери болни от рак с шамари

2
Методът предизвика нечуван интерес сред българите с онкологични заболявания
Методът предизвика нечуван интерес сред българите с онкологични заболявания Снимка: Всеки ден

Народът е буквално полудял по китайски лечител, който твърди, че всеки може да се изцери от рак с неговата елементарна система - да се пошляпва по определени зони.

Един от най-известните холистични лечители в света - мастер Хончи Шао, шашна медиците у нас и предизвика нечуван интерес сред българите с онкологични заболявания, разказва Всеки ден.

Преди около месец над 40 души от България, Англия, Турция, Белгия и Израел се включиха в 7-дневния практически семинар на лечителя по нашумялата система Пайда Ладжин, който се проведе в София. След това хиляди си купиха неговата книга и се отдадоха на самолечение.

Всички традиционни източни терапии, които изучих и практикувам, са ефикасни, но сложни. Те, най-общо казано, са средство за пасивно лечение, приложено от някой друг. Пайда Ладжин е комбинация от два метода, които са безопасни, прости и ефективни. Човек сам може да се лекува и от най-коварната болест", твърди самият Хончи Шао. И допълва, че методът е доказал ефективността си в над 80% от хроничните заболявания, за които западната медицина все още не е намерила лек.

Житейският път на Хончи Шао звучи като сценарий на холивудски филм. По професия той е инвестиционен банкер. През 2006 г. се присъединява към екипа на филмовия режисьор Анг Лий, за да напише концепцията за церемониите по откриване и закриване на Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. След това поредица от събития го карат да се впусне в безпрецедентно изследване на класическата китайска медицина. Изчитайки хиляди запазени документи, той попада на метода за лечение с пошляпване (пайда) и разтягане (ладжин), на който решава да посвети живота си.

В средата на юни китайската техника за самолечение Пайда Ладжин бе официално одобрен от Националния комитет за здравна индустрия в страната като напълно легитимен начин за терапия. Тя ще бъде активно промотирана от официалните китайски власти до средата на 2019 г. Въз основа на оценка от експерти методът бил включен като нов проект в системата за предоставяне на здравни грижи в азиатската държава.

Методът, прилагат от 40-годишния бивш брокер, е много подобен на т. нар. техника за емоционална свобода. Пайда Ладжин обаче бил по-силен в терапевтично отношение. При него болката от попляскването се използвала за катализиране на оздравителните процеси в тялото, получено след изхвърляне на отровите от организма. Всички проблеми със здравето се повлияват от метода, твърдят последователите на китайския лечител. По думите им чудесно се повлиявали например диабет, артрит, високо кръвно налягане и дори различните видове рак.

Неотдавна една жена ми разказа, че имала рак на панкреаса и била пред умиране. Нейна близка попитала лекаря в болницата дали позволява на пациентката си да приложи Пайда Ладжин. Той естествено категорично отказал. Тя обаче тайно започнала да й бие шамари, когато медицинската сестра излизала от стаята. В един момент лекарите били шашнати от това, че всеки ден здравето на онкоболната се подобрявало. След две седмици се оказало, че пациентката им е излекувана", споделя в едно свое интервю бившият брокер.

Според друга история същото се случило и с мъж, който имал четвърта степен рак на простатата. Лекарите също не му давали още много живот, но той също успял да шашне всички, като приложил метода, описан в книгата „Самолечение с Пайда Ладжин". Мнозина твърдят, че са излекували диабета си или са се отървали от хипертонията.

Хончи Шао твърди, че човек сам решава дали да се самолекува по този начин, или не, но преди да започне, е добре да се консултира с лекуващия си лекар. По думите му самите вибрации след шамаросването действали директно върху всички органи и системи в тялото, като ги стимулират да се справят сами със здравословния проблем.

От 7 години се опитвам да съживя Пайда Ладжин. Извадих я на бял свят и въпреки че правя най-доброто да я промотирам, повечето хора мислят, че използвам трикове - дори и в Тайван и Китай е все още така", твърди самоукият лечител. По думите му, когато терапията набрала скорост, медици в много държави скочили срещу него. След гостуването му преди около месец в София имаше и няколко български лекари, които побързаха да го заклеймят. В същото време обаче книгата му е на път да стане №1 по продажби и у нас.

Хората, които се самолекуват по този начин, имат отлични резултати, въпреки че първоначално са недоверчиви. Не им се вярва, че могат за броени дни да се справят с хронични болести, които ги мъчат от години", казва още Хончи Шао. Той препоръчва всеки сам да пошляпва зоните на свивката на лактите от вътрешната страна на ръцете, отзад на коляното, обратната страна на дланта и отгоре на стъпалата. Това трябвало да се прави по 5-10 минути на всяко място.

За целта се използва свободната ръка. Ако човек е много зле, техниката може да се прилага от негов близък. Идеята е шамаросването да е силно, за да могат да се възстановят. Синините, които се появявали в първите дни, не били опасни. Те изчезвали след 2-3 дни. Най-важното в случая било, че чрез болката се изхвърляли отровите от кръвта и се осъществявали оздравителните процеси.

Официалната медицина е в шок от лечението на мастер Хончи Шао. Нито един утвърден български лекар не се нае да го коментира, тъй като не познавали метода. „Всеки има право на надежда", въздъхна един от най-изтъкнатите родни онколози.

Ефекти от прилагането на метода

• Извличане на токсините от тялото

• Възстановяване на функциите на сухожилията

• Подобряване на свободното протичане на жизнената енергия

• Възстановяване на вродената сила за естествено самолечение на организма

• Подобряване на цялостното здраве, жизненост и красота

• Забавяне на стареенето и поддържане на здраво тяло и дух

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари