Костадин Костадинов: "Възраждане" сме първа политическа сила, след нея са ГЕРБ и ДПС

0
Партията на Стефан Янев не може да ни бъде партньор, заяви още лидерът на "Възраждане"
Партията на Стефан Янев не може да ни бъде партньор, заяви още лидерът на "Възраждане" Снимка: bTV / стоп кадър

Втора политическа сила е ГЕРБ с 15,4%, а на трето място е ДПС с 8,9%, каза той

Такова мнение изрази в „Тази сутрин“ лидерът на „Възраждане Костадин Костадинов. Според него трябва да отидем на нови избори, защото това е най-доброто решение за изхода от политическата криза.

Той отново заяви, че позицията на „Възраждане“ не се е променила.

В момента българският национален интерес изисква тези партии, които се провалиха в управлението и които превърнаха България в свободно пропадаща в международното пространство държава да си понесат последиците от своите престъпни действия и бездействия, отивайки на избори“, каза Костадинов.

Партията има собствена социология и последното проучване е дало на „Възраждане“ 22,1%. Втора политическа сила е ГЕРБ с 15,4%, а на трето място е ДПС с 8,9%, каза още Костадин Костадинов.

На въпрос дали формацията на Стефан Янев би могла да стане партньор на „Възраждане“ в управлението той заяви, че това няма как да се случи.

Нямаме никакви сходства с партията му. Стефан Янев въведе зеления сертификат и политиката на брутални ограничения в българското общество по време на т.нар. пандемия. Нещо, което сега се опитват да направят неговите бивши колеги от настоящия кабинет“, заяви лидерът на „Възраждане"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До Монев
    4-ри са: ОПГ ГРОБ=ДПС, както и "ИмаТакиваНещастници" и вгъZZраждани! Това са 4-те антибългарски, кумуняро рашистко-туркофилски жалки национоални предатели! ФАКТ! Дано българите се замислят и игнорират тези предатели!!!
  • 5
    3
    Монев
    Има две партии в 47-то НС,които с "политиката" си се очертават като тревожно радикални,затова българите да си помислят добре,дали да не ги "вкарат" във фризера за дълбоко замразяване тази есен и да "загубят" ключа...
  • 9
    2
    Сашо
    Кажи нещо, за партиите които за нула време се обединиха срещу правителството,независимо какво говореха и обещаваха пред избирателите си.Как, в името на страха,направихте съединението и си стиснахте ръцете!
  • 13
    1
    Защо не се прегледаш
    Деси Атанасова е работила в болнично заведение и може да ти хвърли един поглед.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари