Кметът на Ценово празнува 60-годишен юбилей

1

Кметът на община Ценово д-р Петър Петров отпразнува 60-я си рожден ден.

За празника си градоначалникът получи много поздравления от близки и роднини, от кметове на близки и далечни общини, от председатели на общински съвети. За юбилея служители на общинската администрация подготвиха колаж със снимки, които отразяват важни моменти от развитието на общината, от постоянните срещи на д-р Петров с жители на населените места.

„В годините назад Вие доказахте, че живецът в община Ценово може да се разгори с бурен пламък, успяхте да превърнете населените места в още по-добро място за живот. И през новия мандат, в който влязохте с летящ старт, вярваме, че отново ще бъдете с твърдата ръка на мъдър управленец“, се казва в поздравителния адрес от екипа на общинската администрация. За юбиляря се вдигнаха много наздравици, празникът премина с много песни и танци.

„Радвам се, че с всички вас и през следващите няколко години ще продължим да работим за благото и развитието на община Ценово. Тук живеят и работят прекрасни хора, за които човек си струва да даде най-доброто от себе си“, развълнувано сподели д-р Петров. В края на празника рожденикът получи и специална торта. На тържеството присъстваха всички служители на общинската администрация, кметове на населени места и общински съветници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари