ГЕРБ стават Патриоти

2
ГЕРБ очевидно си е харесало идеите на Патриотите
ГЕРБ очевидно си е харесало идеите на Патриотите

ГЕРБ очевидно си е харесало идеите на Патриотите - само няколко примера:

300 лв минимална пенсия; инвалидните пенсии; родители, чиито деца не посещават училище, да не получават помощи. Доброволна военна служба. Борба с битовата престъпност, полицай във всяко населено място.

А само преди два месеца ни обявиха за популисти заради тези идеи, отказаха да подкрепят създаването на правителство в 43-тото НС и дестабилизираха страната, предизвиквайки избори!

Ако мога да си позволя да перифразирам една реклама: ГЕРБ стават Патриоти. И не само ГЕРБ, ами и БСП, Марешки, ДПС и даже Реформаторите напоследък се сетили за Кончита Вурст.

Въобще - когато става дума за вурст, сиреч за наденицата, сиреч за властта - всички стават много патриотични и много социални. Само дето не говорим така вече от десетилетие, а някои се сетиха от десет часа тази сутрин. И само дето ние не участвахме в никаква власт и не ламтим за нея.

Досега изборите се решаваха с купени гласове и купени комисии, сега явно на мода идват откраднатите идеи. Някои хора крадоха милиони от КТБ и оставиха разни цигански фондации да крадат милиарди за "ромски включвания", та какво им пречи да откраднат идеи.

Тук е мястото да попитаме колегите от ГЕРБ. Прекрасно, но защо чак сега!? А също: наистина ли мислите, че българите не помнят и не знаят.

ГЕРБ са като Григор Димитров - по-добре късно, отколкото никога. Иначе, браво на Григор!

През това време БСП пък говори за демографската програма. Очевидно и леви, е десни осъзнаха, че единственият спасителен път е българският патриотизъм. Това е добре, ние искаме да видим идеите си реализирани, а не държим на някакво егоистично авторство.

И все пак: но явно на тези избори ще трябва да кажем: изберете оригинала, а не ментетета.

Искрен Веселинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари