Гаджева: Бъчварова дойде в НАТФИЗ и даде разрешение да ни бият!

0
Тези, които ми крещяха в лицето в НАТФИЗ, са една шайка изроди
Тези, които ми крещяха в лицето в НАТФИЗ, са една шайка изроди

"Това, което преживях във фоайето на НАТФИЗ, не го пожелавам и на най-големия си враг. 40 полицаи ни блъскаха и ритаха. Мен ме изхвърлиха навън със сила, а Сидеров го изкараха, душейки и ритайки го". Това разказа пред bTV Деница Гаджева - жената, от която Волен Сидеров има дете.

"Тези, които ми крещяха в лицето в НАТФИЗ, са една шайка изроди, брадати и грозни. Те дори не бяха и студенти", продължи тя.

По нейни думи вътрешният министър Румяна Бъчварова е дала разрешение на униформените да ги бият.

"Румяна Бъчварова дойде в НАТФИЗ, за да даде разрешение на полицаите да ни бият. Хвърляха ме и ме бутаха, въпреки че съм с операция. А Волен Сидеров го удряха, ритаха и блъскаха", оплака се Гаджева.

"На ден ни се обаждат по 20-30 души, които казват, че децата им са наркомани и учат в НАТФИЗ. Ние дори излъчихме кадри как наркодилър влиза там и продава спокойно наркотици", каза още тя.

По думите й полицаи я издирват и я търсят при майка й.

"Някакви полицаи ходят с моя снимка и ме търсят при майка ми, която е на легло. Въпросът е защо полицаи ме издирват, защо ме тормозят. Аз съм майка, която е родила преди 2 месеца", обясни жената до Волен Сидеров.

"Каня този, който иска да ми отнеме детето, да дойде вкъщи. Нека дойде, да заповяда, ако има такъв човек, който стои начело на въпросната група във Фейсбук", поясни тя.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари