Дневен Хороскоп за 7 Юли 2015

0
Дневен Хороскоп за 7 Юли 2015
Дневен Хороскоп за 7 Юли 2015

Овен

Във вторник работата ви е много, трудностите също не са малко или са по-сериозни. Но Овните вече виждат успешния край на начинанията си и пречките не ги тревожат. Сега е време да изгладите стари неразбирателства с колеги и познати, май сте били по-резки с тях, и то без основание. Извинение и дружелюбни жестове ще бъдат приети добре, а делови резултати радват екипа.

Телец

За вторник имате куп идеи за изява и печалби, едва ли сте наясно с развоя в деловата сфера и обществения живот. Едни Телци трябва да преодолеят огорчение от стари несполуки, втори бавно и търпеливо ще привличат съюзници за проекта си. Ще успеете в нещата, с които се заемате, но покажете, че сте реалисти и че уважавате чуждото мнение, и другите борят съмнения.

Близнаци

Този вторник като че ли сте готови да дълбаете до безкрайност в работните детайли, пречките не са малко, а вие искате да оценят професионализма ви. Близнаците ще сторят по-добре, ако привличат помощници и се заемат с по-мащабни планове, преговори, партньорства. Особено за техника и финанси слушайте компетентните специалисти, има време до приключване на делата.

Рак

Във вторник вие и Деви имате чудесни условия за изява и печалби, но се пазете от преумора. Група Раци разчитат на влиятелна подкрепа, идеите им се харесват на шефове и опитни колеги. Други проучват внимателно идващата сега информация и отсяват предложения, които са най-подходящи за тях, не им се ще да рискуват с нови дейност. Поне част от постъпленията си спестете.

Лъв

Вторник идва с трудни задачи, но вие ще останете невъзмутими, напоследък сте усвоили нови професионални умения, извлекли сте полезни уроци от стари грешки и несполуки. Много Лъвове спокойно се ориентират в обстановката. Сега доста колеги и познати ви предлагат съвместна дейност, трябва да бъдете сигурни, че другата страна ще е изправна по договореното, и ще се допълвате.

Дева

Този вторник вие и Раци имате ред възможности за изява, всеотдайно се трудите и късметът ще ви изненада приятно. На доста Деви не им се вярва, дразнят се от лоша дисциплина в екипа, обществени организации. Споко, нови хора ще се присъединят към ваша позиция, ще подкрепят ваши идеи. Печелите добре, но не бива да се откъсвате от кръга си, можете и да помогнете някому...

Везни

Сега не си давате много зор в работата, рутинните дела вървят, с нови проекти не ви се хваща. Везните са готови за отпуск, купони, но и за забавления си трябва добра организация. Само че мнозина се оставят на желанията на близки и познати, пилеят време и средства за неща, които не ги интересуват много. Едва ли ще отдъхнете подобаващо, ако възникне проблем – ще берете чужд яд.

Скорпион

Вторник не е добър за поемане на рискове в деловата и личната сфера, макар че изкушения не липсват. Скорпионите да се ограничат в рутинните си задачи, работата ще върви трудно, но скоро ще се види, че не са хвърляли труда си напразно. Оставете другите да бързат, да се нагърбват с неща, за които нямат умения. Вие се справяте бавно, ала без грешка, шефът е сигурен в приноса ви.

Стрелец

Ако в края на миналата делова седмица можехте да си позволите да бъдете по-разточителни, вече трябва да сте пестеливи. Стрелците се натъкват на пречки в деловата сфера, могат да поискат услуги от околните. Ако не сега, до 2-3 дни ще ги получите – и колеги, и шефове са отзивчиви, близки искат да ви спестят преумората. На купони обаче не прекалявайте, нужно ви е просто да почивате.

Козирог

Този вторник окуражавате и Водолеи да се справят с трудностите в работата. Доста Козирози мислят за делови начинания, но още не е дошло време да се залавят с тези свои идеи. Ограничете се в обичайните задачи, ще се справите и без да искате съдействие от колеги, приятели, професионалните ви умения са завидни. После си дайте отдих, вкъщи се радвате на спокойствие и удобства...

Водолей

Вторник идва с куп ангажименти, Козирози ви помагат да се справяте с пречките в работата. Водолеите сега не са толкова новаторски настроени, залагат на рутинни изяви и сигурни доходи. Има възможности и за творчество, но следва да се съсредоточите, иначе дребни грешки ще водят до сериозни щети, бройте поне до десет преди да говорите и действате, за да печелите още.

Риби

Във вторник трябва да бъдете много внимателни при пътуване, в работата си с информация и документи, а и създавайки нови партньорства. При Рибите има риск от ощетяване, но бдителните ще го избегнат и ще останат доволни от свършено и спечелено. Някои от знака май си поставят твърде високи цели и каквото да постигнат, все им е малко, сами обезценяват усилия и се огорчават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари