Дневен хороскоп за 25 март 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандали

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние. Намалява енергията и това може да засили енергийният вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативното влияние на другите около себе си. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица. Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандали, това е един от лесните начини за набавяне на липсваща енергия.

Направете си равносметка за изминалите три четвърти от лунния месец, дали сте изживели правилно това време, направихте ли всичко, което сте искали, израснахте ли духовно? Ако правилно сте живели, днес ще ви се открие някаква мъдрост. Ще постигнете освобождение от ограничения на света, ще откриете нещо ново в себе си.

Овен 

Слънцето е във вашия знак и това ще ви даде огромен тласък. Грейте като малко слънце от собствения си център! С това позитивно отношение можете да изградите и оформите живота си особено успешно.

Телец 

Вие държите всички козове в ръцете си, изиграйте ги веднага! Страдате от прекомерно много стрес. Това идва от поемането на твърде много задължения. Едно старо приятелство ви съживява и вдъхновява. Не се учудвайте, ако партньорът ви реагира ревниво.

Близнаци 

Животът на връзката ви днес се разклаща малко. Това, което ще ви помогне сега, е уравновесен подход. Опитайте се да дадете колкото се може повече почивка и релаксация на ума и тялото си. Здравословният начин на живот е по-важен от всякога в тези стресови времена.

Рак

Бъдете много внимателни с паричните транзакции в момента. Инвестирането сега може да има доста негативни, ако не и катастрофални последици, тъй като има голяма вероятност да подкрепите грешния кон.

Лъв 

В професионален план вятърът ви духа в лицето. Тъй като това ви идва малко неочаквано, определено трябва да се въздържате от вземане на прибързани решения. Това, от което се нуждаете в момента, е почивка и търпение; не на последно място, да отделите важното от маловажното и да измислите подходяща стратегия за действие.

Дева 

Ако напоследък сте натрупали негодувание и разочарование, има голям шанс да ги предадете на хората около вас сега. Използвайте този ден, за да помислите за много неща в живота си и да планирате бъдещето си!

Везни

Не отлагайте днешната работа, само защото е неприятна за вас - утре ще бъде още по-лошо. За съжаление, този ден е белязан от признак на трескава, нервна и в голяма степен, безплодна активност. Не е подходящо да започнете нови дела.

Скорпион 

Ако отдавате голямо значение на разума и потискате емоционалните си нужди, този ден може да бъде малко труден. Чувствата също имат своята стойност. Вътрешното ви напрежение не е добра предпоставка за сериозни решения.

Стрелец 

Вятърът, който сега духа в платната ви, ви позволява да правите много неща с голяма лекота. Грабнете възможностите, които ви се предоставят. Насочете мислите си в положителна посока днес! Мислете само за нещата, които всъщност можете да контролирате.

Козирог 

Знаете какво искате и го постигате с дисциплина и постоянство. Ако не зададете непостижими стандарти за собственото си съвършенство, този ден ще се окаже продуктивен и удовлетворяващ.

Водолей 

Не е нужно само да работите усилено и постоянно да мислите за задълженията си. Позволете си от време на време и да се занимавате с красивите страни на живота. Става дума за намиране на здравословен баланс.

Риби 

Днес лесно можете да бъдете докоснати емоционално. Вашият личен живот може да стане доста интензивен за кратко време. Чувствата са дълбоки и съответно е трудно да се отпуснете. Можете да дадете на живота си нова посока.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари