Дневен хороскоп за 2 февруари 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота ще сте склонни да преживеете по-големи притеснения, дори да няма основателна причина за това. От една страна ще имате желание да свършите много работа, а от друга ще изпитвате някакъв страх или несигурност.

Събота ще бъде сложен ден за пътуване поради различни метеорологични, транспортни и други обстоятелства.

Това е ден на изчистване на ненужните неща от живота ви, независимо дали искате или не.

Младите мъже ще се наложи да разрешават битов проблем в дома си или с личен автомобил.

ЛЮБОВ: Този ден ще бъде благоприятен за годеж или сватбено тържество. Използвайте благоприятните обстоятелства да присъствате с половинката си на семейно или приятелско събиране. Мъжете над 35 годишна възраст ще са склонни към изненадващи жестове. 

Овен

В любовните си отношения може да бъдете по-свободни и по-малко конфликтни. Отношенията ви в семейството са добри, но ви липсва душевна топлина. Хората с творчески професии може да изпитат голямо удовлетворение.

Възможно е да харчите твърде много пари за красиви, но не толкова нужни ви неща. Препоръчва ви се повече предпазливост.

Телец

Стремежът към прямотата и чистотата пред собствената си съвест е толкова голям, че няма да извършите постъпка, в чиято правилност не вярвате с цялото си сърце.

Отзивчиви и грижовни, може да съпреживявате и съдействате на близките си в техните неприятности.

Потопявайки се в интересна за вас работа, изпитвате вдъхновение. Не пускайте на самотек финансовите въпроси, тъй като скоро е възможно да се сблъскате с банкрут.

Близнаци

Трябва да гледате оптимистично на нещата, за да преодолеете възможните любовни разочарования. Днес сте силно зависими от решенията на по-възрастните членове на семейството.

Дарът на въображението и импровизацията помага на мнозина да успеят в различни начинания. Мечтите може да се въплътят в живота само в случай, че Близнаците са уверени в това, което правят.

Считат ви за по-богати отколкото сте и ви е трудно да откажете на хорските молби, затова е възможно да оставате без стотинка в джоба си.

Рак

В началото на февруари много Раци са овладени от желанието да разширят своя кръгозор. Те се заемат със самообразование или предприемат учебно пътуване в чужбина.

Това действително е подходящото време за попълването на знанията във всяка област. Даденият период изисква от вас повече строг контрол по отношение на разходите. В любовните ви отношения назрява криза.

В семейството си проявявате властност, въобразявайки си, че само вие имате правото на решаващ глас.

Лъв

В романтичните отношения вие сте верен и любящ партньор, но ви е трудно да избегнете усложненията и неприятностите. Между съпрузите са възможни скарвания, както и други дребни семейни неприятности.

Увеличава се обема на преписката и зачестяват телефонните разговори. Възникват много нови контакти и се завързват нови познанства, оживява се информационния обем.

Може да има добри парични постъпления при спортистите, работещите в спасителни и правозащитни служби, а също и при Лъвовете, занимаващи се с покупко-продажбата на механизми и машини.

Дева

Неспокойният начин на живот и големият обем работа може да намалят значително романтичната ви настройка. В резултат на всевъзможни кроежи може да се окажете страдаща страна.

Въпреки че е дошло време да се жънат плодовете, само малцина от представителите на този знак могат да получат желания резултат от дейността си.

В течение на първите дни от месеца бизнесмените могат да загубят големи суми.

Везни

Романтичните връзки могат сериозно да навредят на вашата репутация, кариера и душевен покой. Припомнете си кого днес сте успели да обидите и непременно се извинете за липсата на тактичност.

Едва ли може да успеете без поддръжка и помощ отвън да оцените реално ситуацията.

Делови предложения, примамливи обещания и перспективи за лека печалба могат да доведат до големи финансови загуби.

Скорпион

Тежки предчувствия и предвиждането на неприятности няма да ви дават покой в любовта. Постарайте се да се изолирате от външния свят. Днес е желателно да отложите всичко за по-късно.

Днес сте на висота, въпреки че натоварването ви се увеличава значително. Постарайте се да контролирате изтичането на парите.

Стрелец

Днес няма да се стремите да проявявате своите чувства, да казвате комплименти на любимия си човек, но с удоволствие проявявате други знаци на внимание – давате подаръци.

Избягвайте непостоянството, лекомислието, екстравагантността, бъдете готови да споделите преживяванията на съпруга и не давайте повод за подозрения.

Възможно е да се изострят отношенията ви с колегите-мъже, но в женски колектив вие, както и преди това, може да се чувствате господар на положението. Очакват ви, както големи разходи и парични загуби, така и неочаквано големи доходи.

Козирог

Съществува голяма вероятност да срещнете нова любов. Възможно е трудната съдба да ви направи сух, корав човек, достатъчно равнодушен към близките и приятелите си.

Днес сте претоварени в работата си. Натрупалите се финансови проблеми се разрешават благоприятно.

Водолей

Всичко, което става днес, както и да изглежда на пръв поглед, ви е от полза. Звездите предупреждават мъжете да не разчитат на успех в авантюрите си.

Успехът е още известно време на ваша страна, което се оказва благоприятно за вашето настроение.

През първата половина на деня може с успех да се занимавате с отговорни неща и да оправите отношенията си с партньорите. Сега може да си позволите разкоша да проявите повече щедрост.

Риби

Може да се усъмните в искреността на чувствата на своя избраник, да изгубите равновесие на чувствата си, мислите и постъпките. В приятелски кръг или сред домашните ви е комфортно и уютно.

Ако почувствате неудовлетвореност от работата, не бързайте с напускането й, тъй като е трудно да си намерите работа, която да ви харесва и да ви носи добър доход.

Липсата на компетентност и решителност в действията може да доведе до груби финансови грешки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари