Дневен Хороскоп за 06 Януари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В сряда вие и Деви по примера на Телци и Близнаци не трябва да бързате с делови начинания. Помислете дали да не смените някои хора в екипа си. При Овните тенденцията се засилва до края на седмицата, условията ще ги карат да правят решителни стъпки в деловата дейност, мнозина се издигат. Не се водете от честолюбие, а от интереса на колектива и от възможността за новаторство.

Телец

Тази сряда вие и Близнаци сте търпеливи, внушавате и на Овни и Деви по-внимателно да обмислят с кого каква работа да започват. Телците по примера на Водолеи нека намерят повече време за общуване с близки и познати, тогава вечерта ще донесе приятни моменти, хубави вести. Ако сте имали лични ядове, справяте се или надживявате разочарования, в някои случаи – неразположения.

Близнаци

Сега като Телци сте на изчаквателна делова позиция, ще внушавате и на Овни и Деви да бъдат по-търпеливи за изява и печалби. Ако някои Близнаци не са в добра форма, да се погрижат за тонизиране, ефективно лечение. Можете да се справите сравнително бързо. Вечерта е за купони с приятели и роднини, ще чуете мили думи и важни вести, не налагайте мнение, ако мислите общ проект.

Рак

Сряда е напрегната, вероятни са делови и лични притеснения. Дръжте се нащрек с деца и по-неопитни колеги, обмисляйте внимателно поеманите рискове. Вечерта Раците ще отпуснат сърце, справили са се с трудности и пречки подобаващо. Има доста празнични поводи за отбелязване, вие също може да се похвалите с професионално признание и печалби, някои – с пост.

Лъв

В сряда вие и Стрелци избягвайте спорове, близките ви са обидчиви даже когато са сгрешили нещо. Лъвовете да планират точно работата за деня, сега има и много поводи за празнуване, не бива да останат недовършени задачи. Някои просто отложете за по-нататък, ще имате по-добри условия за изява и печалби. Разбира се, съобразете се с желанията на половинката, зарадвайте я.

Дева

Днес като Овни трябва да се съобразявате с мнението на Телци и Близнаци и да не прибързвате с инициативи. При Девите рискът е от спор с хора, които често ги подкрепят. Изчакайте партньори и близки да дозреят за новите ви идеи, не вършете всичката работа сами. Помощ трябва и за поддържане на техника, иначе ще ви изненада или ще липсва добър съветник при проблеми.

Везни

Трудна сряда, а оптимистите и от пречките ще могат да изковат стратегия за изява и печалби, която да привлече възхищението на колеги, клиенти и шефове. Везните да обръщат повече внимание на дреболиите, подсказват им важни неща за хора и проблеми, ще ги насочат към успех, макар по-бавен. Ако имате как, помагайте и на околни, благодарността сега означава много за вас.

Скорпион

В сряда вие и Козирози откривате добра възможност за делова изява, печалби. Скорпионите предпочитат самостоятелни начинания, но да знаят, че с тях по-мъчно ще предизвикват доверие на партньори и клиенти. Дайте им време да се убедят какво наистина можете, после сътрудничеството ще ви радва. Близки ви търсят за разни услуги и ги правите от сърце, но да не изместват главната цел.

Стрелец

Сега като Лъвовете трябва да се пазите от спорове с близки, може и те да имат основания да ви критикуват. Доста Стрелци не са доволни от деловата изява, обаче е рано да задействат новите си проекти, както и да дразнят околните със свои претенции и амбиции. Добре, че нямате големи финансови грижи. Ако помагате повече на другите, важни неща ще се подредят по-хубаво и по-бързо.

Козирог

Тази сряда като Скорпионите гоните добри възможности за изява и приходи, дали да не намалите темпото. Група Козирози го правят заради свои близки и познати, хората в обкръжението им ги дърпат за какви ли не услуги. Те май забравят, че вие имате и делови задачи, и амбициозни планове... Трудностите в работата не липсват, но успехите ви радват и забравяте преодолените пречки.

Водолей

Днес подтиквате и Телци да намерят повече време за близки и познати, кариерата не зависи само от бдителността ви. Част от Водолеите ще се видят със стари колеги и ще обсъдят съвместни проекти. Имайте си на ум, че вие ще се потрудите много, докато тръгнат нещата, чак после ще дойдат признание, похвали. Други се издигат в службата, но дали новият пост носи спокойствие?

Риби

Трудна сряда, ако трябва сами да се нагърбите със служебни задачи – ще ви се види и още по-трудна. Въпреки всичко Рибите ще упорстват, за да избягват спорове с колеги и партньори, пък и искат да се дистанцират от някакви клюки и интриги в екипа си. Ще се справите с пречките, макар по-бавно, от печалбите и признанието не се оплаквате, задават се повишения. С помощ ще е по-лесно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари