Деница Сидерова: След изборите няма да имаме стабилно правителство

1
Българинът беше излъган много пъти, посочи тя
Българинът беше излъган много пъти, посочи тя Видео: NOVA

 Сега измамата е, че има едни хора, които уж говорят с риториката на „Атака”, коментира кандидатът за депутат

"В основата на нашата кампания е разобличаване на измамата. Защото беше създаден един проект който уж трябваше да замести тези хора, които биха закрепили баланса. Тоест, тези, които са от другата страна, не евроатлантическите представители. Визирам там ГЕРБ и БСП. Те в годините направиха страшно много ходове, за да докажат своя евроатлантизъм. Например, те настаниха американски бази на територията на България. Тук се изграждат едни центрове, които трябва да противостоят или да нападат руската държава. Едно от двете. Защото във войната има отбрана и нападение”. Това каза Деница Сидерова, кандидат за депутат от „Атака”, в ефира на предаването „Денят на живо” по NOVA.

Ние ще се борим и сме се борили винаги срещу измамата. Сега измамата е, че има едни хора, които уж говорят с риториката на „Атака”. Ако искат да управляват, те би трябвало да се разширяват, да приемат всички тези, които са със същата идеология. А там тече капсулация, а не разширяване. Това означава, че проектът е създаден да обслужи нещо, да направи подмяна, измама. А не да създаде голямо пространство, което да балансира евроатлантизма”, каза Сидерова.

Според нея, всички анализи показват, че след изборите няма да имаме стабилно правителство. „Никой не знае какво правим след 1 януари. Българинът беше излъган много пъти. Той позволи да се подведе по лесната информация. Тази, която се лее, без да се налага да я търсиш”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    112
    А бе колко трябва да си умен да живееш с мъж , 27 години по стар от теб и то пастрок на гаджето ти ! Акъл ....море !
  • 2
    1
    Ами...
    Така и трябва!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари