Дъщерята на Елвис Пресли е в болница

0
По първоначална информация тя е получила сърдечен арест
По първоначална информация тя е получила сърдечен арест Снимка: Getty images

Лиза Мари Пресли нямала пулс, когато спешни медици дошли в дома ѝ в Калифорния

Дъщерята на Краля на рокендрола Елвис Пресли - 54-годишната Лиза Мари, е била откарана по спешност в болница. По първоначална информация, публикувана от „Дейли мейл”, тя е получила сърдечен арест, предаде NOVA.

Наложило се спешни медици да я реанимират в дома ѝ в Калабасас, Калифорния, преди да я транспортират до лечебно заведение. По информация на анонимни източници певицата била загубила пулс.

Последната публична поява на Лиза Мари бе на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус” в сряда. Тя и майка ѝ Присила Пресли лично подкрепиха спечелилият статуетката за най-добър драматичен актьор Остин Бътлър. Той си извоюва приза с ролята на Елвис в едноименния холивудски блокбъстър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари