Бум на пияни шофьори в Русе

0
На 10 април около 05:05 часа на бул. "Съединиение" в гр. Русе, екип на Първо РУ е спрял за проверка лек автомобил ,,Опел Зафира"
На 10 април около 05:05 часа на бул. "Съединиение" в гр. Русе, екип на Първо РУ е спрял за проверка лек автомобил ,,Опел Зафира"

На 10 април около 05:05 часа на бул. "Съединиение" в гр. Русе, екип на Първо РУ е спрял за проверка лек автомобил ,,Опел Зафира" с русенска регистрация, при което е установено, че колата се управлява от К.Ж. на 23 г. от гр. Мартен, който е седнал зад волана, след като е пил.

При направената проверка с техническо средство от екип на Пътна полиция са му били измерени 1.80 промила. По този случай също е започнато бързо производство.

На същата дата, но около 23:45 часа, на ул. "Мидия Енос" в Русе, до бензиностанцията срещу гарата, екип на Първо РУ е спрял за проверка лек автомобил "Рено 19", управляван от И.В. на 23 г. от с. Писанец.

За него също е установено, че кара колата, след като е пил. Това е потвърдено при извършената проба с техническо средство от екипа на Пътна полиция, които са измерили концентрация на алкохол над 1.2 промила - 1.59. И по този случай е заведено бързо производство.

Ден по-рано, на 9 април около 07:10 часа и екип на Второ РУ е установил пиян водач. Това е станало при проверка на ул. "Измаил" в Русе, до бл. "Диляна". Полицаите са спрели за проверка водачът на "Сеат Толедо".

Установено е, че това е 19-годишният Д.Г. от Ветово.  

Дошлият на място екип на Пътна полиция е измерил с техническо средство, че 19-годишния шофьор управлява МПС с концентрация на алкохол 1,37 промила. Започнато е бързо производство и срещу Д.Г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари