29 катастрофи през уикенда в Русе

0
Един е загинал
Един е загинал

За 29 катастрофи през изминалите 3 дни, съобщават от   МВР в Русе. В 7 от тях са ранени хора, в 3 от случаите - тежко; един човек е загинал.

Най-тежкото произшествие е станало на 9 август на пътя между с. Николово и гр. Мартен, в района на 2-ри километър. Мотоциклет “Хонда” с русенска регистрация, управляван от М.Х. на 24 г., поради движение с несъобразена скорост при навлизане в дясна крива се отклонява попътно в ляво навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещия се по нея лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от П.С. /39 г./. При удара мотористът е изхвърчал от мотора и е паднал в затревена площ. Починал е на място. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е заведено досъдебно производство.

На 8 август около 12:20 часа в Русе, в района на Индустриална зона, на ул. Свети Спиридон, фадрома - челен товарач с русенска регистрация управлявана от Д.И. /62 г./ при маневра удря движещ се по тротоара мъж. В резултат на удара пешеходецът пада на земята. След преглед в МБАЛ му е установена фрактура на ръка. Настанен е в болницата, без опасност за живота. Причините за инцидента се изясняват.

Отново на 8 август в гр. Русе на пътя от магазин Джъмбо посока квартал Средна кула мотоциклет “Ямаха” управляван от М.Д. /39 г./ е блъснат от автомобил “Ауди”, който е напуснал местопроизшествието. В резултат от настъпилото ПТП водачът на мотоциклета е получил фрактура на кутре на ляв крак. След преглед в болницата е освободен за домашно лечение.

Източник: Ruseutre.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари