Русенци могат да си купят великденски сувенири от щанда на "Каритас"

2

Благотворителният щанд е разположен във фоайето на Регионална библиотека "Любен Каравелов"

От днес до 30 април русенци ще имат възможността да се потопят в празничната атмосфера на Великден, като закупят ръчно изработени сувенири и украшения от благотворителния щанд на "Каритас" Русе. Щандът е разположен във фоайето на Регионална библиотека "Любен Каравелов" и ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

Предлаганите продукти са изработени от деца и възрастни, посещаващи различните комплекси за социални услуги на "Каритас" Русе: Дневен център за деца с увреждания "Милосърдие", Център за обществена подкрепа "Том Сойер" и Център за социална рехабилитация и интеграция на бездомни лица. Под ръководството на арттерапевти и социални работници, те са вложили в творенията си не само умения, но и много любов и внимание.

Всички средства, получени от продажбите, ще бъдат използвани за подкрепа на многобройните каузи на "Каритас" Русе, насочени към бедните, слабите и нуждаещите се.

"Каритас" Русе е католическа благотворителна организация, която от години работи за подобряване на живота на най-уязвимите групи в обществото. Организацията предлага широк спектър от услуги, включително материална помощ, социална подкрепа, образование и обучение.

Каним всички русенци да посетят благотворителния щанд на "Каритас" Русе и да се радват на красивите ръчно изработени сувенири, докато подкрепят благородна кауза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Спонсор
    Точно пък тия ли ще ми говорят за подпомагане и социални дейности! Майка ми имаше нужда, но така си и отиде от божия свят!
  • -2
    1
    Амиии, не!
    Тия които оглозгаха социалния бюджет на общината за да изхранват окраински гребци на текетето и да им давам от парите си? Ами, не!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари