Пенчо Милков: Скъпи русенци, пазете и възпитавайте децата си

19
Вазата в Парка на младежта всяка година разцъфва с шарена премяна
Вазата в Парка на младежта всяка година разцъфва с шарена премяна

Вазата в Парка на младежта всяка година разцъфва с шарена премяна

Кметът на Русе Пенчо Милков публикува клип на страницата си във Facebook и написа: "Скъпи русенци, пазете и възпитавайте децата си. Сега Вазата трябва да се оправя отново, след дълъг и труден ремонт, който тъкмо приключи.".

На видеото се вижда как малки деца късат засетите цветя и ритат Вазата в Парка на младежта.

Емблематичната цветна Ваза в русенския парк всяка година се украсява с близо 30 000 растения от различни видове. Традицията датира още от 1934 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    15
    Франциск
    Стожер на етиката и морала в Община Русе. Пенчо свърши си работата като кмет, недей да плачеш по форумите. Имаш на разположение целия ресурс на общината, ако не можеш да се справиш си тръгвай!
  • 3
    14
    Kristina
    Еколожката - Крис В. Ли се казва , абе оправете си вашите жени и мъже ,че са като развързани кобили ,па тогава гледайте у чуждите паници .Човека казва възпитавайте си децата ! И го правете тъпани с тъпани
  • 5
    13
    до 11
    Глупости, изобщо не е евтин защото доста скъпо ни излиза!:(
  • 7
    12
    Къде са
    Камерите и общинска полиция, нали много ги хвалеше. За какво получават заплати зяпачите на камерите и хрантутниците от общинската полиция 👮? Само с тъпи призиви и хленчене не става. Санкции за родителите на такива деца. То и много граждани призовават да освободиш поста защото съсипа града, но чуваемост няма в твърдата червена глава.
  • 4
    11
    Буци
    Ти си един евтин шмекер
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари