11-годишният син на Явор Божанков е стрелял с револвер, оставен без надзор

1
Прокуратурата във Велико Търново започна разследване на стрелбата / снимката е илюстративна /
Прокуратурата във Велико Търново започна разследване на стрелбата / снимката е илюстративна /

Прокуратурата във Велико Търново започна разследване на стрелбата

11-годишният син на Явор Божанков е стрелял с револвер, оставен без надзор.

Това стана ясно от съобщение на държавното обвинение.

Под ръководството на Районна прокуратура - Велико Търново се провежда разследване по досъдебно производство. Поводът е постъпило съобщение за инцидент, при който е простреляно дете.

Според първоначалните данни, на 12.05.2024 г. в с. Арбанаси, по време на рожден ден, 11-годишно дете е простреляло с револвер „Смит енд Уесън" 357 Магнум в дясното ходило дете на 12 години. Установено е, че оръжието е законно притежавано, но е било оставено без надзор от собственика му.

В хода на досъдебното производство се изследват всички възможни версии, като се провеждат действия по разследването в условията на неотложност - изземване на оръжието, на микроследи, оглед на местопроизшествието, разпити на свидетели. Предстои назначаването на експертизи и извършването на други процесуално-следствени действия.

Разследването по делото продължава под наблюдението на Районна прокуратура-Велико Търново, като въпросът за привличане към наказателна отговорност на дадено лице ще се реши в зависимост от характера на събраните доказателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Гражданин
    До 3.Аз поне няма да ти напиша минус ,а плюс.Ама друго е интересно.И на празненството си са с оръжие.Въпросът е поради какви причини.Това е възмездието за несправедливо достигнатото богатство.Страх от сянката си с всички последствия.
  • 5
    4
    Въпрос
    Поради каква причина ЯБ ту тези, ту онези го правят депутат?
  • 5
    3
    До 2
    Как какъв, е бащата? Народа го е казал: Крушата не пада по далеч от дървото. Или търсим политкоректно и евроатлантическо оправдание? Разхайтени келеши на нагли и арогнтни родители, дето всичко им е разрешено, защото тати е велик - БИКЛУК! Резултата от свободията е показателен от снощната Евровизията. Ха сега ми пишете минусите джендъри миризливи!
  • 5
    2
    До 1
    И какъв е бащата бе пич? Стреля с пистолет ли или какво? Аман от амеби неспособни да функционират рационално. Тук има доста въпроси: 1. Защо има оставен ЗАРЕДЕН БОЕН пистолет достъпен за всички? 2. Кой го е оставил? 3. КОС къде са? и так далее по рускому. Та примитив, ако не ти се отдава мисленето - аре у лево!
  • 1
    1
    възмездие
    Какъвто бащата,такъв и сина-дебил
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари