Детето на Явор Божанков простреля с пистолет свой връстник

2
Инцидентът е станал по време на рожден ден в Арбанаси
Инцидентът е станал по време на рожден ден в Арбанаси Снимка: Явор Божанков / Facebook

Инцидентът е станал по време на рожден ден в Арбанаси

Детето на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков простреля с пистолет свой връстник, съобщи вестник "24 часа".

Инцидентът е станал във Велико Търново.

Децата са били на рожден ден в Арбанаси на местен бизнесмен. Не е ясно откъде са намерили пистолета, който бил на рожденика. Пострадалото дете е улучено в крака. То е откарано в болница. Ще се проверява как се в стигнало до инцидента.

Засега от МВР не са съобщавали за случая. Очаква се по-късно да дадат информация.

Явор Божанков има две деца. Те са момчета. По-малкото е родено през 2020 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    17
    Sтанко
    Тва прасе божано, на снимка да го видя - шамар ще му изтряскам... толко да не мога да го понасям. Ситуацията обаче тук е била извън контрола му ако вообще може да направи такъв. Един гей каква работа има с жена и деца - да се чудиш кой ли му ги е правил. ДЕЦАТА обаче не са виновни, че тоя им е родител. За жалост обаче имат клетата съдба да живеят с подобен "възпитател", макар и да е от бинарните посетители на тоя свят.
  • 9
    16
    Ей,ей,ей..
    Много,много луд народ...
  • 11
    15
    Ники
    А , ТОЗИ ДЖЕНДЪР ДЕТО ПОСТОЯННО ПЛЮЕ РУСИЯ ...ОТИШАЛ ДА ПРАЗНУВА С ОРЪЖИЕ ,КОМПЛЕКСАРИ.
  • 9
    14
    До осми
    Именно, чета с разбиране, от години чета с разбиране, и какво прочетох Факт първо - прочетох, и то с разбиране, че ПРОСТо Киро подписва декларация с невярно съдържание, използва я пред компетентен орган за да стане министър Факт второ - това горенаписаното е разгледано от Конституционнен съд и признава всички факти Факт Трети . Убавото Ленче, май в суючастие с един водач на листа за евроизборите и бивш председател на Парламента фалшифицират подписи, използват ги пред компетентни органи за да може ПРОСТо Киро да стане министър, а после премиер Факт Четвърти - белгийската полиция изпраща официални документи са претърсване и изземване офисите на НАСРАНимир Ананиев. А то горкият не знае, че тази белгийска фирма е регистрирана на негов адрес в София и преди това е бил нейн собственик Факт Пети Оказа се че в ППДМ има и четвърти участник, освен ПП, ДСБ и Да, България, четвъртия участник е партията на пуделите. Там се назначават лавни секретари на МВР, областни директори. Хубаво че Руди Гела изнесе записите как се правят избори по ПеПеДеБилски. Факт шести министърът на електронното управлени ес месеци ходеше с охрана, защото беше заплашван от свои съпартийци, че не иска да подсигури по електронен път компютърната победа на ПеПеДеБилите. Факт седми - заместник министърът на това министерство беше хванат на място като сваляше и снимаше информация, която не трябва да го направи. Факт осми - не знам останаха ли неназначени роднини на Даниел Лорер на важни и добре платени постове в държавата; факт девети - Бойко Дамаджанов се оказа че вкарва някакви съмнителни типове за срещи със себе си, но не през официалния вход на МВР, а през транспортния вход. Отделно се снима в супер луксозния си дом, финансиран от доходите на съпругата си, която сигурно е републикански нотариус, за да си позволи такъв дом Факти десети - ППДБ жадни за власт са готови да се съюзят и с Байдън и с Путлер, само още да цоцат държавата, а академика Денков да продължава да бъде скъпо платен турист по света. Всичко това е прочетено внимателно и с разбиране.
  • 2
    13
    хи,хи,
    контингента на ЦПЗ пак е закъснял да се прибере!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари