Зловеща смрад се носи в подлеза на ЖП гарата в Русе

1

Възможно ли е да се подобри хигиената, ако не заради нас, то поне заради гостите на града!?

Жители на Русе изразяват своето недоволство от състоянието на подлеза на жп гарата в града. Според сигнали, получени от нашия екип, подлезът е замърсен и миризлив, което създава дискомфорт както за местните жители, така и за гостите на града.

"Често се налага да преминаваме през подлеза, а това е и мястото, през което минават всички, които пристигат в Русе с влак", споделят граждани. "Миризмата долу е отвратителна, особено при по-топло време, когато амонякът от урината става още по-летлив."

Опасенията са, че ситуацията ще се влоши с настъпването на лятото. "Подлезът се заключва вечер след 20:00 часа, така че се ползва само през деня", казват живеещите в района. "В близост е тоалетната на жп гарата, което е явната причина за проблема."

Гражданите призовават за по-редовно почистване на подлеза, не само веднъж, за да се отбие номера, а по-скоро в началото, средата и края на летния и пролетния сезон. "Освен това, състоянието на самия подлез е плачевно", допълват те. "Поне хигиената да се подобри, ако не заради нас, то поне заради гостите на града."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    Суууу57
    Лайнян град,лайняни подлези, лайняни улици, лайняни тротоари,лайняна инфраструктура,лайнян кмет.Вие какво очаквате Теменужки ?
  • -1
    13
    Хайде, хайде
    Стига с тоя Пенчо. Преди 15- 20 години имах някакъв интерес да наема едно помещение там. Добре, че не се случи де. Оказа се че е на ЖП-то. На РСВ по точно. Преди 20 години за към 16 квадрата ми искаха наем нещо към 1500 лева!
  • 0
    12
    до 11
    Много си смешен, когато с мантрата „ верните на Кремъл и Задкулисието“ оправдаваш некадърността си!
  • -1
    11
    Кур за Путин
    Докато е държавно и общинско така ще е . Ако има частни фирми за почистване на улиците и подлезите ще има и чистота. Ако частния изпълнител не си гледа работата губи договора и се дава на друга фирма. Полит-бюро на ЦК на Задкулисието хем иска да няма богати хора които да му развалят рахатлъка, хем искат и да има чистота, ама не може така. Освободете хората да правят свободно среден и малък бизнес, а не само на верните на Кремъл и Задкулисието разни комунистически пръдльовци.
  • 2
    10
    селянина
    мнооо ме кефи кат има тлъсти лайна пред решетката , сигурно циганята на кристала лъскат и бастуна нощем там ама ко не минавам си мразя коли
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари