Загиналите младежи са се прибирали след игра на карти

0
Автомобилът е собственост на столична фирма
Автомобилът е собственост на столична фирма Видео: NOVA

Продължава борбата за живота на оцелелите момче и момиче

След тежката катастрофа в Пловдив, при която загинаха млад мъж на 21 години и спътничката му на 20 г., борбата за живота на двамата пострадали продължава. По-тежко е състоянието на 20-годишното момиче.

По информация на NOVA младежите от тежката катастрофа играли карти до късно. В момента на инцидента те се прибирали по домовете си. Автомобилът е собственост на столична фирма.

Припомняме, че водачът е син на жена, която работи в отдел „Регистрации” на „Пътна полиция” в града под тепетата. Баща му пък работел в Англия. Загиналият шофьор се занимавал с търговия. Той имал общо 16 фиша за 3-те години стаж зад волана. 10 от тях били за маловажни престъпления на пътя, сред които шофиране без обезопасителен колан и причиняване на ПТП заради неспазване на дистанция. Един от фишовете бил за превишена скорост с 21 км/ч на стойност 100 лв.

Предстои резултатите от експертизите да разкрият карал ли е под въздействието на алкохол или упойващи вещества в момента на сблъсъка с няколко вековни дървета, който коства няколко човешки живота. До мястото на инцидента има светофар, който обаче мига само в жълта предупредителна светлина, за да напомни, че предстои кръстовище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    русенец
    На соя софийска фирма е джипа? На какво основание е в ръцете на очевидно малоумно дете? Бащата на това детенце какво работи в Англия?
  • 11
    3
    доктора
    Карти в неделя 3 часа посред нощите и после с 200 км в час с кола за 200 бона ? Да бяхте измислили нещо , което да можем да му се вържем чат-пат...
  • 13
    2
    ........
    Наистина,майната му!!!! Такъв изрод отдавна да беше се нацепил в дърво,ама сам!!!!! Естествен подбор!!!!
  • 15
    1
    Spermaman
    Майната им на безполезните боклуци които са умрели. Жалко за дърветата. 100 годишно дърво и накрая едно педалче да се нацепи в теб.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари