Военна прокуратура разследва катастрофата с Кирил Петков

0
Експертиза ще покаже с каква скорост са се движили автомобилите
Експертиза ще покаже с каква скорост са се движили автомобилите Снимка: БТА

Експертиза ще покаже с каква скорост са се движили автомобилите

Военно-окръжна прокуратура води разследване след тежката катастрофа с участието на кола на служебната власт, при която загина един човек, а други двама са ранени. Инцидентът стана на входа на Аксаково в участък, където има ограничение на скоростта. Тепърва ще се установява скоростта на автомобилите, предаде БГНЕС.

Рано тази сутрин подполковник Георги Василев, заместник-военен окръжен прокурор на Сливен, заяви, че продължават следствените действия и оглед на местопроизшествието. Военен прокурор ще разпита свидетели.

Още снощи военният прокурор от Варна е разпитал и четирите лица, които са били в автомобила на НСО, уточни подполковник Василев. Сред тях е и лидерът на "Продължаваме промяната" и съпредседател на ПП-ДБ Кирил Петков, който снощи каза, че ще прекрати предизборната си програма.

Днес ще продължат разпити на нови лица, които са присъствали непосредствено след настъпването на инцидента, уточни заместник-военният окръжен прокурор.

Тежко пострадалата 58-годишна жена е в интензивно отделение във Варна. Тя има множество травми.

Разрешената скорост в участъка, където е станала катастрофата в четвъртък, е около 60 километра, каза още подполковник Василев. Той уточни, че скоростта на движение и на двата автомобила ще стане ясна след събирането на всички доказателства и назначаване на автотехническата експертиза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Пеевски
    Преди и след това кръстовище има камери за скорост....да му е як гъза на шофьора и на тоя дето му е казал давай няма проблеми...отеглящия се...
  • 9
    1
    русенец
    "Разрешената скорост в участъка, където е станала катастрофата в четвъртък, е около 60 километра, каза още подполковник Василев." ??????????? Опитвам се да си спомня как изглежда знак МАКСИМАЛНО разрешена скорост ОКОЛО 60 км./ч.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари