Тежък инцидент с електрическа тротинетка в центъра на София

4
Момиче пострада след падане от електрическа тротинетка
Момиче пострада след падане от електрическа тротинетка Снимка: 24 часа

Момиче пострада след падане от електрическа тротинетка

Момиче пострада тежко при падане от електрическа тротинетка в центъра на София, съобщи вестник 24 ЧАСА.

Инцидентът е станал в близост до пресечката на бул. "Витоша" и ул. "Неофит Рилски".

Лекар, който минавал на близо и станал свидетел на случилото се, ѝ помогнал да стане. На мястото на случката са пристигнали екипи на полиция и бърза помощ. По първоначални данни момичето се е возило, заедно с момче, което не е пострадало при падането.

От полицията разпитаха пострадалата относно инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    специалист
    Жалко за девойката, но свиквайте или си вземайте поука . Поради липса на достатъчно акъл и дисциплина и култура на общуване и възпитание , резултатите ще бъдат такива, за съжаление. Освен София , и Русе стана отвратително място за движение , както по тротоарите, така и по улиците. Пешеходци, тротинетки, колоездачи, дрогирани, пияни, клошари, луди , водачи на МПС, и т.н., всички тези си мислят , че са хванали господаря за шлифера. Това е поради липса на нормално възпитание във дисциплина и адекватно общуване между хората и околния свят във училище и в семейството.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари