Телефонни измамници попаднаха в клопката на МВР

1
В момент на вземане на 5000 лева са задържани 45-годишен мъж и 23-годишна жена
В момент на вземане на 5000 лева са задържани 45-годишен мъж и 23-годишна жена

В момент на вземане на 5000 лева са задържани 45-годишен мъж и 23-годишна жена

Светкавични полицейски действия са предприети във връзка с постъпила вчера информация за телефонна измама в София, жертва на която станал възрастен мъж. Подведен, че помага на полицията, той предал на няколко пъти на измамници общо 13 700 лева.

Заелите се със случая служители на отдел „Противодействие на криминалната престъпност“ - СДВР и техни колеги от Първо РУ подготвили оперативна комбинация с цел задържане на извършителите. В резултат на професионалното ѝ реализиране, в момент на получаване на сумата от 5000 лева, са арестувани 45-годишен мъж и 23-годишна жена. С полицейска заповед двамата са оставени в ареста за срок до 24 часа.

Предстои доклад на материалите по случая в Софийската районна прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари