Спипаха дрогиран шофьор на булевард "Липник"

2
39-годишният шофьор дава положителна проба за употреба на метамфетамин
39-годишният шофьор дава положителна проба за употреба на метамфетамин Снимка: Архив

39-годишният шофьор дава положителна проба за употреба на метамфетамин

На 14 май около 16:50 часа на булевард „Липник“ в град Русе екип на полицията спира за проверка лек автомобил марка „Сеат“, управляван от 39-годишен мъж. При рутинен тест за алкохол и наркотици дрегерът отчита отрицателен резултат за алкохол, но дава положителна проба за употреба на метамфетамин.

Случаят е документиран от органите на реда. Започнато е бързо производство за престъпление по член 343б, алинея 3 от Наказателния кодекс, което предвижда наказание лишаване от свобода от една до три години и глоба от петстотин до хиляда и петстотин лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    туман
    Тестовете дават грешни резултати само когато тестват фатммаците, странно как все така става.
  • 4
    2
    Спокоен
    Хайде малко по коректно. Дали е бил дрогиран ще разберем след няколко месеца. Когато ще разберем и колко трябва да му платим. Само да ви кажа, че започнаха да излизат едно по едно съдебните решения за фалшиво-положителните полеви тестове. Най голямото обещетение до момента е за 103 000 лева. Не ми го каза "една жена на пазара", а беше в новините на Нова ТВ преди 10-на дена. Да ви кажа, аз си мечтая за подобна ситуация. Една година ще изкарам без автомобилчето и книжката си, но 100 бона са си 100 бона.
  • 3
    1
    М даам
    вероятно, поредния тест с лъжлив резултат!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари