Росица Пейчева роди момченце

2
Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!, написа щастливата майка
Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!, написа щастливата майка Снимка: Личен архив

Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!, написа щастливата майка

Любимата народна певица Росица Пейчева се радва на нова рожба - момченце! Щастливата майка сама съобщи новината в социалните мрежи, предизвиквайки вълна от поздравления от фенове и приятели.

За Росица това е трето дете. Тя вече има две пълнолетни деца от предишен брак. На 31 май 202 година певицата се омъжи повторно, след трагичната кончина на първия си съпруг.

В новата си връзка Росица е открила истинско щастие, а сега с появата на момченцето, семейната им радост е пълна.

Многобройните почитатели на певицата не крият вълнението си от щастливото събитие и ѝ пожелават много здраве и безгрижни моменти с новото си съкровище.

Пожелаваме на Росица Пейчева и нейното семейство много здраве, щастие и слънчеви дни с малкия им принц!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари