Пенчо Милков: Напредваме уверено към летище с граждански полети от Русе

2
В социалните мрежи кметът на Русе изрази оптимизъм относно предстоящите стъпки за приключване на процедурата
В социалните мрежи кметът на Русе изрази оптимизъм относно предстоящите стъпки за приключване на процедурата Снимка: Facebook / Пенчо Милков

В социалните мрежи кметът на Русе изрази оптимизъм относно предстоящите стъпки за приключване на процедурата

"Летището ни вече има удостоверение за експлоатационна годност на гражданско летище съгласно Закона за гражданското въздухоплаване", обяви Пенчо Милков във Фейсбук. „Еърпорт Русе“ напредва уверено по стъпките, които са необходими, за да има възможност да изпълнява граждански полети от Русе, коментира той действията на оператора на летището в Щръклево.

"Тази година предстои и да бъде изработен цялостен Генерален план на „Еърпорт Русе, оптимист е Милков и определи това като "страхотна петъчна новина".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    Ще, ще ще, бъдеще, ще
    Освен семеизпразване, това то, какво ЛИЧНО то е направило?
  • 0
    9
    до Иванов
    "Милиони левове печелят хора без работа, стоейки си вкъщи, от френска безработица. Въпреки че обезщетенията са напълно законни, те се получават по схема, а хората взимат средно по 1850 лева на месец цяла година само след 3 работни дни във Франция. " - Над 85% собственици без дългове в България, депозити в банките над 100 милиарда. България била бедна ? Really ???
  • -1
    8
    Иванов
    Масата от хора нямат грам покупателна способност. Със заплати от 700-800 евро в голямата си част , каква Европа, какви 5 лева. Хората за два три дни ги изкарват тези пари в редица държави. Дано с влизането в еврозоната да има раздвижване в това направление.
  • 2
    7
    Проектант
    За начало - чартъри до София , а лятото - до Бургас и Варна. По нататък - редовни линии.
  • 2
    6
    анонимен
    ... кмета е замесен 88 година на щръклево кацнаха и той знае
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари