Откраднаха монетниците на три автомата в Русе

6
Второ РУ разследва кражбите
Второ РУ разследва кражбите Снимка: архив

Второ РУ разследва кражбите

Служители на Второ РУ в Русе разследват сигнали за кражби от автомати за напитки и ароматизатори.

В два от случаите са били разбити машини за топли напитки. От кафеавтомат, разположен в сграда на ул. „Лозен планина“, след счупване на чашков механизъм, е отнет монетник с 50 лева. От другата машина, поставена на адрес ул. „Захари Стоянов“, след разбиване по подобен начин е извършена кражба на 56 лева на монети. На местопроизшествията са извършени огледи от полицията и по случаите са започнати досъдебни производства, с оглед разследване на престъпления по НК, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Още един сигнал за кражба от вендинг машина е постъпил вчера във Второ РУ. В този случай като обект на престъплението е посочен автомат за ароматизатори, инсталиран до автомивка на бул. „Тутракан“. По него не е имало следи от взлом или интервенция по ключалката, но липсвал монетник със сума от 130 лева. Кражбата била установена при зареждане.

Случаят е регистриран от служителите на Второ РУ и се разследва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Данчо
    Някаой наскоро освободен от затвора наркозависим е 100%
  • 7
    1
    Бай- Иван
    Тези монети ги крадат за да се пускат на люлките на Тарлата хаха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари