Община Русе: Важно съобщение за приема в първи клас

2
Налице са актуализирани адреси, попадащи в прилежащите райони
Налице са актуализирани адреси, попадащи в прилежащите райони Снимка: Община Русе / архив

Налице са актуализирани адреси, попадащи в прилежащите райони

Община Русе уведомява родителите на деца, на които им предстои да бъдат приети в първи клас, че на официалния сайт на местната администрация са публикувани актуализираните адреси, попадащи в прилежащите райони за прием в първи клас. В приложените файлове са добавени нови и несъществуващи до момента адреси на територията на общината, без да се променят съществуващите граници на районите за съответните училища.

От общинската администрация напомнят, че кандидатстването за прием в първи клас започва на 21 май от 10:00 ч. в специализирания сайт за прием.

Всички родители, които са направили промяна в адресната регистрация на подлежащото за прием в първи клас дете след 10 май 2024 г., следва да подадат заявление за прием единствено на място в отдел „Образование“ към Община Русе на ул. „Цариброд“ № 3.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Първолак
    Чичо Пенчо. Обичам те. Ти си *На всеки километър *. От тук, до края на...... село Нисово.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари