Община Русе дава помещение на пенсионерски клуб за 55 лева наем

1
Община Русе предоставя помещение под наем на Пенсионерски клуб "Калина"
Община Русе предоставя помещение под наем на Пенсионерски клуб "Калина"

Община Русе предоставя помещение под наем на Пенсионерски клуб "Калина"

Кметът на Община Русе, Пенчо Милков, внесе предложение до Общинския съвет за отдаване под наем на общински имот на Сдружение "Пенсионерски клуб Калина".

Имотът, представляващ самостоятелен обект в сграда на ул. "Захари Стоянов" №5 в град Русе, ще бъде предоставен на сдружението за срок от седем години срещу месечна наемна цена от 55 лева без ДДС.

Сдружение "Пенсионерски клуб Калина" е юридическо лице с нестопанска цел, което работи в обществена полза. Целите на сдружението включват защита на интересите на възрастните хора, подобряване на социалния им статус и интеграция, както и съхраняване на българските традиции.

Отдаването под наем на общински имоти на юридически лица с нестопанска цел, осъществяващи дейност в обществена полза, се извършва без търг или конкурс след решение на Общинския съвет.

Предложението на кмета беше придружено от необходимите документи, удостоверяващи регистрацията на сдружението и изпълнението на специалните нормативни изисквания.

Очаква се Общинският съвет да разгледа предложението на кмета на предстоящото си заседание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Цеко
    Да чакат карти по цял ден и да викат като изтървани. Супер!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари