Община Бяла е подготвила богата програма за Коледно-новогодишните празници

0
Събитията ще започнат на 8 декември, когато ще грейне коледната елха в град Бяла
Събитията ще започнат на 8 декември, когато ще грейне коледната елха в град Бяла Снимка: Русе Медиа

Събитията ще започнат на 8 декември, когато ще грейне коледната елха в град Бяла

Богата програма от събития, посветени на Коледно-новогодишните празници, е подготвила Община Бяла за жителите и гостите си. Тя ще започне на 8 декември от 17:00 часа на площад „Екзарх Йосиф I“, където по традиция ще грейнат светлините на коледната елха в град Бяла. На 13 декември от 17:00 часа ще заблести и втората елха – в кв.“Гара Бяла“ пред Арт центъра.

От 14 до 22 декември на градския площад в Бяла ще има благотворителен коледен базар за набиране на средства с кауза „Да дарим надежда на Цветелин“. Базарът ще е отворен от 11:00 до 13:00 часа и от 15:30 до 17:30 часа, предаде Русе Медиа.

Зала „ОЗК Арена Бяла“ ще бъде домакин на две събития – на 14 декември от 13:00 часа ще има коледен празник „Заедно в спорта“, а на 17 декември от 14:00 до 16:30 ч ще се проведат четвъртфиналите от хандбалния турнир Купа България за жени.

На 19 декември от 17:00 часа в НЧ „Трудолюбие 1884“ публиката ще се наслади на Коледен концерт „Заедно в изкуствата“ с участието на младите таланти от училищата в Бяла.

На 22 декември от 12:00 часа на площада отново ще има коледна баница с късмети до елхата.

За най-малките на 25 и 26 декември от 13:00 и 15:00 часа са подготвени безплатни прожекции на детски филми в кино „Баронеса“ в Арт център Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари