Мирослав Будинов слага край на кариерата си

3
Футболният нападател ще изиграе последния си мач за "Дунав" този петък
Футболният нападател ще изиграе последния си мач за "Дунав" този петък Снимка: FC Dunav Ruse / Facebook

Футболният нападател ще изиграе последния си мач за "Дунав" този петък

Мирослав Будинов ще изиграе последния двубой в своята кариера за Дунав този петък срещу Литекс. Това съобщиха от русенския футболен клуб на своята страница във Фейсбук. Срещата от последния 34-и кръг на Втора лига ще бъде на местния Градски стадион от 18 ч.

От Дунав припомниха, че 38-годишният нападател беше част от отбора, който под ръководството на Веселин Великов завърши на четвъртото място в елита и игра в квалификациите за Лига Европа срещу казахстанския „Иртиш“ Павлодар през 2017 г. Преди две години той се завърна в Русе, а през миналия сезон отбеляза 13 гола във Втора лига.

Този четвъртък от 16:30 ч. Будинов заедно с двама от юношите на клуба, които се наложиха в първия отбор, полузащитника Кристиян Господинов и вратаря Даниел Николов, ще бъдат гости на фен магазина в зала „Дунав“. Те ще бъдат на разположение на привържениците на отбора за въпроси и разговори и ще раздават безплатни картички с автографи за спомен, съобщиха още от русенският клуб.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Ачо
    Той щом си тръгва, кво остава от Дуав?
  • -20
    4
    КЗЛ-ц
    Миро-биро никому неизвестен делиормаски боклук! Да ходи да лапа на падишаха Думуз ага! Русе няма нужда от такива нещастници! Рязанград ги зове!
  • 25
    3
    <Д>
    Успех на Миро в следфутболната кариера и борбата с/у маймуни като преждекоментиращите!
  • -20
    2
    Кой?
    Ама той е имал кариера ли?
  • -22
    1
    русенец
    Всички делиормански подлоги на Думуза да слагат край на жалките си кариери! Няма да им плащам огромните заплати от моите данъци! Айде чупка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари