Метална бутилка удари главата на Новак Джокович

0
Почивам си в хотела с ледена торба, написа в социалната мрежа тенисистът
Почивам си в хотела с ледена торба, написа в социалната мрежа тенисистът Снимка: БГНЕС

Почивам си в хотела с ледена торба, написа в социалната мрежа тенисистът

Стряскащ момент извън корта постави под въпрос по-нататъшното участие на най-добрия тенисист в света Новак Джокович в "Мастърс" турнира в Рим. След победата му над французина Корентен Муте с 6:3, 6:1 във II кръг световният №1 бе призован от феновете на трибуните да раздаде автографи.

Докато подписваше различни артикули, върху главата на сърбина падна метална бутилка за вода. Тя се изсипа от раницата на запалянко, който се наведе през парапета, за да опита да се здрависа с Ноле, и се стовари от високо точно в тила му, пише СЕГА.

Джокович моментално се сви и коленичи на земята, видимо изпитващ остра болка. На помощ му се притече един от охранителите, а малко по-късно белградчанинът бе изведен към съблекалните.

За щастие, състоянието на 24-кратния шампион от Големия шлем не е притеснително и той ще продължи да играе в надпреварата от категория "АТР 1000". Той е получил медицинска помощ още в комплекса "Форо Олимпико", след което се е прибрал в хотела си.

Самият той успокои привържениците си с обръщение в социалната мрежа Х: "Благодаря ви за загрижените съобщения. Това бе инцидент, добре съм, почивам си в хотела с ледена торба. Ще се видим в неделя."

Следващият му съперник е чилиецът Алехандро Табило на 1/16-финалите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Русе
    Не е свързано с инцидента - ВРЕМЕ ВИ Е ДА СЕ ОТТЕГЛИТЕ ( Джокович, Надал, Монфис, Медведев, Зверев, Димитров ). Когато си на върха си е най-достойно! После става смешно и гротескно!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари