Мария Захарова: Руските войски ще унищожат американско военно оборудване, доставено на Украйна

2
Опитите на западните държави да експроприират руски активи са в нарушение на собствените им закони, заяви Захарова
Опитите на западните държави да експроприират руски активи са в нарушение на собствените им закони, заяви Захарова Снимка: Пресс-служба МИД РФ

Опитите на западните държави да експроприират руски активи са в нарушение на собствените им закони, заяви Захарова

Руските войски ще унищожат цялото американско военно оборудване, което е доставено на Украйна, каза днес говорителката на външното министерство на Русия Мария Захарова, цитирана от Ройтерс.

На брифинг в Москва, тя също така подчерта, че опитите на западните държави да експроприират руски активи са в нарушение на собствените им закони и рискуват да подкопаят международната финансова система.

Захарова определи тези опити като неоколониални и част от хибридната война, която според нея Западът води срещу Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Ха-ха-ха
    Аз, разбира се, съм анално олабен травестит и ДеБела некъпана ПеПеруга и троля за жълти стотинки. Събирам за операция за смяна на пола. С ДеБилният гейтак Даскала сме наясно, че Русия ще смаже УСраинската нацистка хунта и място не можем да си намерим, чудим се дали ще висим от колесника на някой самолет или ще се лекуваме от еврогейство в някой трудов лагер...
  • 0
    3
    daskal
    Е нищо. Важното е, че ще оцелее оборудването от Германия, Франция, Испания, Великобритания, Дания, Нидерландия и т.н.
  • 0
    2
    До 1
    Толкова са дмешни, че няма кой да ги спре.
  • -14
    1
    Ха-ха-ха
    Дъртата грозна курвентия Захаринка пак ръси фалшива тероруZZшлямска пропаганда! Станаха за смех на целият нормален свят жалките рушлямски орки! Смеееееех!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари