Красимир Аврамов: "Евровизия" се превръща в абсолютен Хелоуин!

2
Визиите на артистите стават все по-крещящи, на мен ми идват малко в повече, казва бившият участник в конкурса
Визиите на артистите стават все по-крещящи, на мен ми идват малко в повече, казва бившият участник в конкурса

Визиите на артистите стават все по-крещящи, на мен ми идват малко в повече, казва бившият участник в конкурса

"Евровизия" се превърна в абсолютен Хелоуин! Вече не мога да преценя конкурс за какво е. То беше като карнавал, като Хелоуин. Повечето песни, много малко ми допаднаха. Нямам големи впечатления." Това заяви пред "България Днес" поп певецът Красимир Аврамов, който преди години се бори в конкурса.

Тази година наградата за песен на годината спечели представителят от Швейцария Немо, който предизвика противоречив отклик от страна на българската публика. Голяма част от консервативните коментираха с възмущение изпълнителя, който се определя като небинарен - човек, който не се чувства като мъж, но нито и като жена. Визията на швейцареца също разяри покровителите на традиционното семейство - розова поличка, зрелищна перушина и ноктопластиката, за която всяка една кокона би завидяла.

Освен него голяма част от другите изпълнители също провокираха. Някой като вещици, дяволи и всякакви изгъзици, а имаше и участник без долни гащи.

Краси Аврамов обаче не е в шок от това какъв е победителят на конкурса.

"Всеки има правото да изрази свободата си и начина на това какво са те. Никога не съм бил против този тип желания на хората. Всяка година на "Евровизия" има някой или няколко, които по този начин успяват да привлекат вниманието", споделя изпълнителят.

Аврамов смята, че има причина защо екстравагантността се засилва в последните години в големия конкурс на Стария континент: "Определено ние в момента живеем в един агресивен свят. Когато живееш в такива времена, да изразиш свободата си по този начин, е окей, макар на мен лично да ми идва малко в повече. Точно това, да бъдещ крещящ, да си викащ, да показваш безпардонно мисленето. Аз съм аз, аз съм това, което съм, е начинът всеки да изрази себе си по някакъв начин. Да надвикаш тътените на снарядите. И мисля, че донякъде успяват", категоричен е певецът.

Тази година конкурсът не беше от най-спокойните. Пред стадионът "Малмьо Арена" в Швеция, където се е изпълнявал конкурсът, имаше протести срещу бомбардировките в Газа и участието на Израел в конкурса. След това нидерландският артист Йоост Клайн беше дисквалифициран ден преди финалите заради "инцидент със служителка", поради което беше изпратен в районното в шведския град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Stoian
    Армия от изроди и ужасн о изглеждащи същества, противна гледка беше,педали, травестити, извратени жени и мъже,а бе бьрдак,не фестивал...
  • 5
    4
    чичомиткобрат
    Гнусни, гадни педераси и сатанисти, които почитат у възхваляват дявола или са толкова малоумни, че не остзнават че го правят изобщо.
  • 14
    3
    Нерон
    Всичко се повтаря в историята на човечеството.Преди да стигне своя крах,да удари дъното."Мъже"с полички и пера.Нямам нищо против никого,но явното толериране и натрапване на такива пернати,дразни.Прав е човекът- визирам Кр.Аврамов.
  • -3
    2
    Не, че нещо
    Само не разбрах този кога точно е станал певец?
  • 14
    1
    азбукарче
    От години не гледам Евровизия, има защо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари