Катастрофа блокира движението на магистрала "Тракия"

0
Ударили са се три коли в платното в посока Пловдив, има ранени
Ударили са се три коли в платното в посока Пловдив, има ранени

Ударили са се три коли в платното в посока Пловдив, има ранени

Двама души са пострадали при катастрофа между три автомобила на 98-мия километър на магистрала „Тракия" в посока Пловдив. Това съобщи говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. Инцидентът е станал в района на село Добровница. Пострадалите са транспортирани до болницата в Пазарджик. Няма данни ранените да са с тежки травми, съобщи NOVA.

Временно е затворено за движение платното на магистралата в посока Пловдив, тъй като катастрофиралите автомобили създават риск от ново пътно произшествие. Въведен е обходен маршрут като при разклона на магистралата при село Гелеменово движението се насочва през град Пазарджик по главен път Пазарджик - Пловдив и при село Цалапица отново се излиза на магистрала „Тракия".

Екипи на „Пътна полиция" регулират движението по трасето. Дежурна група на районното управление в Пазарджик прави оглед на мястото на произшествието, уточняват от МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Жена, ти нали викаш, че някой прекрасен ден ще ме напуснеш?
- Да!
- Ми... глей кво убаво време е вънка!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари