Иранският президент е загинал

3
Откриха разбилия се хеликоптер - няма оцелели
Откриха разбилия се хеликоптер - няма оцелели Видео: NOVA

Откриха разбилия се хеликоптер - няма оцелели

Иранският президент Ебрахим Раиси е загинал при катастрофата с хеликоптер заедно с външния си министър. Това съобщи иранската агенция Мехр, цитирана от "Ройтерс". Новината потвърди в социалните мрежи и иранският вицепрезидент, предава NOVA.

12 часа отне на спасителните екипи да достигнат до мястото на катастрофата,а рано тази сутрин, иранската държавна телевизия съобщи, че сред останките на машината няма следи от живот. Първоначално, властите в Техеран съобщиха, че става въпрос за "твърдо кацане" на летателния апарат. Бяха изпратени десетки спасителни екипи да я търсят. Работата им беше затруднена от гъста мъгла и падналата тъмнина.

Вчера, върховният лидер аятолах Али Хаменей свика Съвета за сигурност и пусна обръщение че иранците трябва да останат спокойни. На редица места в страната, хората се събираха и се молеха за здравето на президента. Ебрахим Раиси заема този пост от 2021 година. Той бе влиятелен политик и много анализатори го смятаха за потенциален заместник на върховния лидер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    10
    Путин в гъза и после в устата
    А оня кавал Путин кога ще капитулира, да го шибам в устенцата КГБейски да еба?!
  • 1
    9
    N/A
    До колкото знам, тука има някой от редакторите дето постоянно го глобяват за правописни грешки и какво ли не....не знам как не си взехте поука вече да мислите какво пишете
  • 0
    8
    Moni Levi
    Нема го арестуват,никога,евреите са недосегаеми,ама дано скоро арестуват тиквата и мазния противен Пеевски!!!!
  • 1
    7
    монка бре,
    Кво стана бе, чоджум?!? „Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Нетаняху за военни престъпления“ https://glasove.com/novini/mezhdunarodniyat-nakazatelen-sad-izdade-zapoved-za-arest-na-netanyahu-za-voenni-prestapleniya
  • 0
    6
    Moni Levi
    Еврейската общност е спомогнала,за трагедията сьс хеликоптера,сигурен сьм,,,ама си го заслужиха,мизерните ирански чаршафи..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари