Гледайте на живо мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора

3
Развоят на двубоя рунд по рунд може да следите НА ЖИВО
Развоят на двубоя рунд по рунд може да следите НА ЖИВО

В събота вечер малко преди полунощ Кубрат Пулев ще се изправи срещу Дерек Чисора в мач за Европейската титла в тежка категория на IBF.

Това ще е първи бой на българина за титла след поражението преди повече от година от Владимир Кличко в двубой за Световната титла в тежка категория на същата федерация.

Кобрата е бивш носител на Европейската титла, но се отказа от нея, за да стигне до двубой за една от титлите на Кличко. Така реално той не я е губил и сега има възможност да си я върне, което ще му осигури нов мач за Световната титла на IBF, информира Actualno.

Боксовият двубой между двамата ще се следи с голям интерес най-вече заради сериозните скандали, предшествали двубоя. Както е известно, на последната пресконференция Чисора хвана за главата Пулев и двамата едва не се сбиха. По време на кантара пък човек от лагера на Кобрата удари с бутилка вода главата на британеца.

Развоят на двубоя рунд по рунд може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG.

РУНД №1

Мачът започва след малко! Чисора почна по-активно двубоя, като британецът пробва да го атакува под гарда, за да пробие защитата му. Той вкара нелош десен прав, докато българаинът успя да го удари два пъти в челото, а веднъж го намери и с ляв прав, който Чисора не успя да блокира достатъчно добре. Най-добрият удар за българина дойде 53 секунди преди края на рунда, след като българинът привидно тръгна да атакува с лявата ръка, но след това с десен прав замая Чисора. Последваха две коршета на българина, който завърши рунда с точен ляв прав - 46:25 в полза на Пулев при ударите.

Рунд №2

Чисора понесе още един ляв прав в началните секунди на втората част, който се опита да отговори с нови удари в тялото на Кобрата. Пулев продължи да дебне удобни моменти за атака, като 1:44 преди края на рунда пласира ляв-десен в главата и ръкавиците на Чисора. Това отново разконцентрира съперника на българина, който понесе оче няколко удара в лицето си, а гардът му стана далеч по-отпуснат, още по време на тази част. Британският боксьор успя да отговори с два много тежки удара в лявата челюст на Пулев, който до края на рунда успя да върне дистанцията в защита и се предпази от нови удари.

Ето и няколко линка, на които може да гледате двубоя:

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО

Източник: actualno
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари